Незаміжня. Ненадовго?

05.01.2006
Незаміжня. Ненадовго?

Ніколь Кідман.

      Поки ми з вами — хто активно, а хто й не дуже — зустрічали Новий рік, «оскароносну» голлівудську красуню Ніколь Кідман дехто вже встиг «видати заміж». Як переконувала своїх читачів спершу «жовта» британська газета «Сан», а за нею — й деякі інші видання та більшість західних телеканалів, 1 січня Ніколь мала вийти заміж за свого «друга», музиканта Кейта Урбана. До слова, раніше та ж газета запевняла, що Кідман уже вагітна, тому, мовляв, тягнути з весіллям їй не варто.

      Хтозна, наскільки правдивою є друга новина, а от перша вже точно виявилася «качкою». Принаймні офіційні представники Ніколь категорично заперечують будь-які зміни матримоніального статусу своєї шефині, хоча й не відкидають тієї ймовірності, що протягом цього року Кідман таки вийде заміж удруге. Більше того, ніхто не може дати гарантії, що ця радісна подiя не відбудеться буквально цими днями. 

      Справді, не вікувати ж кінозірці «у дівках» після розлучення з Томом Крузом! Тим паче що Том, на відміну від своєї «колишньої», вже офіційно повідомив, що точно у 2006-му одягне на палець нову обручку. Нагадаємо, Круз зі своєю коханою (і між іншим, справді вагітною) Каті Холмс обвінчається одразу потому, як потенційна наречена відійде від пологів. Раніше весілля планувалося на весну, проте потім Том вирішив, що нема чого напружувати Каті, яка, на його переконання, й без того почуватиметься стомленою й виснаженою, і треба дати їй трохи часу на оклигання.

       Тож не виключено, що тепер Ніколь із Кейтом і справді можуть випередити парочку Круз — Холмс і одружитися раніше за них. Тим паче що, як стверджує західна преса, Кідман заявила: вона зі шкіри вилізе, а випередить екс-благовірного зі вступом у новий шлюб. Хоча з огляду на те, що ця новина також походить зі сторінок «Сан», довіряти їй як мінімум ризиковано.