«Вульгарні» знову разом

28.12.2005
«Вульгарні» знову разом

Сієна Міллер.

      Досить було Джудові Лоу заїкнутися про те, що він прагне поновити союз із колегою по акторському цеху Сієною Міллер, як світові мас-медіа знову почали подавати цих акторів як «солодку парочку» (з огляду передусім на те, що після розриву, спричиненого походами чоловіка наліво, нових постійних пасій ані в Джуда, ані в Сієни не з'явилося). Тут же часопис «Стар» визнав їх однією з «найвульгарніших» пар року (на першому місці в цій номінації, як відомо, Уїтні Х'юстон зі своїм Боббі Брауном). А самим артистам тільки того й треба: в принципі, кожна новина про сходження/розходження двох голлівудських зірок є достатнім приводом для вибуху уваги до них з боку преси, відтак — зростання популярності.

      Папараці знову переслідують модель і актрису Міллер. І їй це вже не до вподоби. Днями Сієна наздогнала набридливого фоторепортера, який переслідував її на вулиці, і відшмагала сумочкою по обличчю. А всю цю картину з протилежного боку вулиці відзняв... інший папараці.

      Утім у зірковому житті Сієни Міллер вистачає й інших новин. По-перше, вона планує запустити власний модний лейбл, заручившись підтримкою своєї сестри Саванни — професійного стиліста. В колекції від Міллер будуть речі, схожі на її улюблені рвані пончо, вінтажні джинси, приталені жакети, плетені кардигани тощо. По-друге, Сієна стала черговою зіркою, яка відмовилася від ролі «дівчини Бонда» в наступній серії пригод агента 007 «Казино «Роял». «Я вважаю, що ця роль перекреслить усе те, що я зробила досі, — зовсім нескромно каже актриса. Зате вона разом зі Стівом Бушемі зіграє в рімейку картини покійного Тео Ван Гога «Інтерв'ю» про журналіста-невдаху. Ну й головне — а як же без цього? — Сієнна з Джудом знову зійшлися, але Вона не погоджується вийти заміж за Нього, бо ще «не готова» до Цього. Знайомий сюжет...