Сімейка Сімпсон

23.12.2005
Сімейка Сімпсон

Ешлі Сімпсон.

      Коли Ешлі Сімпсон тільки починала свою кар'єру, мало хто вірив у те, що цій гарненькій, але не надто талановитій дівчинці вдасться вибитися в зірки. Бодай тому, що Ешлі ризикувала завжди залишатися в тіні своєї успішної й знаменитої старшої сестри, актриси й співачки Джессіки Сімпсон. Однак Сімпсон-молодша, яка розпочинала на підтанцьовках у тоді вже популярної Джессіки, була настільки переконана у своїй здатності підкорити світ, що категорично відмовилася від будь-якої допомоги сестрички й наполягла на тому, що «проб'ється сама».

      І, як не дивно, справді пробилася. Спершу на телебаченні (привабливу білявку запросили в серіал «Сьоме небо»), потім — у кіно, а згодом і на сцені. І скільки б не кпинили істинні меломани з її «вух, по яких потопталася ціла зграя ведмедів» та «голосу, від якого навіть квіти в'януть», це не заважає 21-річній Ешлі мати силу-силенну шанувальників. Більше того, в інтернеті відкриваються цілі дискусійні клуби, де обговорюють одну-єдину тему: яка із сестер Сімпсон краща. Позиції Джессіки на цих сайтах дедалі слабшають...

      Щодо Ешлі, то вона й справді воліє виступати під фонограму, адже «вичищений» у студії її голос звучить дуже приємно. Без «фанери» — справді, м'яко кажучи, виходить «лажа»... Та така, що недавно співачці навіть направили петицію за підписами понад 360 тисяч (!) фанів, які попросили Ешлі більше ніколи не співати. Мовляв, хай краще ходить туди-сюди, туди-сюди...

      Але хоч що б там хто казав, та якби Сімпсон-молодша була цілковитою нездарою, навряд чи її альбом став мультиплатиновим. І тепер сестра Джессіка кусає лікті від заздрощів: два мільйони розпроданих дисків за вісім тижнів — такий успіх їй і не снився! До того ж Ешлі уже більше року веде на телеканалі MTV власне надзвичайно популярне шоу, про що Джес також може тільки мріяти.

      Словом, далеко пішла сестричка. Тепер їй не страшно потрапити в тінь до Джессіки, тому Ешлі оголосила, що хоче... працювати разом із нею. «Раніше я справді хотіла, щоб усі побачили, як я сама вмію співати й писати музику, а не приписували всі мої заслуги сестрі, — зізнається вона. Тому я навіть до її звукозаписувальної компанії не зверталася. Тепер я самодостатня й дуже радію з того, що у нас з'явилася можливість робити спільний проект. Адже ми з Джессікою дуже близькі, хоча й дуже різні — любимо різну музику, різний одяг...».

      Отже, незабаром ця музична сімейка, яку за аналогією з відомим мультиком уже охрестили «сімейкою Сімпсонів», представить на суд публіки щось новеньке й, будемо сподіватися, цікавеньке. Хоча навряд чи це буде скоро, адже наразі Ешлі з головою поринула у промо-тур свого нового альбому I Am Me.