Проблеми зі шлунком — це вульгарно

17.12.2005
Проблеми зі шлунком — це вульгарно

Уїтні і Боббі байдуже, що про них думають.

      Така вже публіка невдячна. Спочатку вона хоче знати про зірок геть усе. А коли нарешті випере язиками усю брудну білизну, їй стає нудно. І вчорашні прихильники починають звинувачувати своїх кумирів у вульгарності. Навіть складають відповідні рейтинги. Останній такий «чорний» список найвульгарніших пар року створили під час інтернет-опитування 35 тисяч читачів журналу Star.

      Уїтні Х'юстон, безперечно, має гарний голос, як і її чоловік поп-співак Боббі Браун. Але про свої стосунки обом не слід «співати» на кожному кроці. Тому ця парочка випередила всіх інших «вульгарних» конкурентів. Читачі журналу вважають, що подружжя своє сімейне життя перетворило в занадто відверте реалті-шоу. Особливо публіку шокувала розповідь Уїтні Х'юстон про те, як їй чоловік допомагав подолати проблеми зі шлунком. До речі, дарма всі так насміхаються над співачкою. Через кляте травлення у 2001 році Х'юстон навіть «похоронили» — тоді преса повідомила, що Уїтні по-мерла якраз через проблеми зі шлунком, які виникли внаслідок захоплення наркотиками. На щастя, вже наступного дня співачка воскресла, але, мабуть, шлункові проблеми досі сприймає як особисту катастрофу, тому й не робить із цього таємниці. Не менш шокував читачів бурхливий і занадто швидкоплинний роман Кеті Холмс і Тома Круза. «Вони познайомилися, заручилися і зробили дитину усього за 6 місяців!» — цитує Star коментарі учасників опитування. За це вони й «покарані» — їм виділили друге місце у вульгарному списку. А в тому, що в рейтингу віднайдеться місце для колоритної пари у складі Брітні Спірс та Кевіна Федерлайна, навіть сумнівів не виникало. Їм віддали «бронзу» за відсутність «смаку в усьому, що вони роблять». Це подружжя настільки дратує громадськість, що в інтернеті нещодавно навіть з'явився сайт, де розпочали збір підписів із вимогою до Брітні розлучитися із Кевіном. Мовляв, той погано впливає на поп-принцесу. Доказ цьому — виставлені на сайті фото співачки до і після заміжжя.

      Також у список потрапили Джуд Лоу і Сієнна Міллер — парі цілий рік перемивали кісточки, після того як Джуд загуляв із нянечкою своїх дітей. А ще в рейтингу опинилися Томмі Чі і Памела Андерсон — вони досі з'ясовують стосунки з приводу чуток про роман Пам із її «колишнім».