Вище за Бонда

17.12.2005
Вище за Бонда

      Здається, про новий фільм про пригоди Джеймса Бонда глядачі вже знають усе: де зніматиметься, хто гратиме головного героя, про що буде стрічка... Лишається одна лише інтрига: хто зіграє чергову дівчину агента 007. До ролі вже приміряли й Анджеліну Джолі, і Шарліз Терон, і Кайру Найтлі. Але продюсери досі продовжують маринувати глядача питанням «Хто вона?». Нещодавно відкинули ще одну кандидатуру — модель із Чехії з російськими коренями Альону Середову. Ця мало відома в нас моделька добре знана в Європі. Передусім своїми довжелезними ногами — 1.18 см! Вона вже має досвід роботи в італійському кіно: одну з ролей вона зіграла у фільмі «Я бачив зірки» Вінченцо Салемме, а також знімалася в новорічному фільмі Нері Паренті «Любов на Різдво» з парою Массімо Болді — Крістіан Де Сіка і комічною акторкою Ганною Марією Барберою. Також Альона успішно працює в кількох телепроектах. Зокрема, у Середової є невелика роль у програмі «Спортивна неділя» на Raіdue разом зі старими лисами футболу Марко Маццоккі, Джоджіо Тозатті і Паолою Феррарі. Та й, зрештою, вона просто красива жінка.

      Але симпатична блондинка була «забракована» через те, про що мріє багато дівчат, — занадто високий «модельний» зріст. Власне, вина не стільки в самій Альоні, скільки у Деніелові Крейгу — виконавцеві ролі Джеймса Бонда. Його зріст — 1.80 см, тоді як Альона «вимахала» до 1.82 см. А якщо її ще й на підбори поставити, то бідолаху Крейга біля моделі взагалі буде не розгледіти. Кажуть, Крейг улаштував цілий скандал, коли почув, що партнерка може бути вищою нього. Тепер агенту 007 шукають дівчину на кшталт Еллочки-людоїдки, яка, як відомо, мала такий зріст, коли «навіть наймиршавіший чоловічок виглядає поряд ого-го».

            Сама  Середова надзвичайно засмутилася через свою невдачу. Адже наразі вона переживає ще й особисту драму — ніяк не налагоджуються стосунки з бой-френдом — воротарем «Ювентусу» та італійської збірної Джанлуїджі Буфоном. Хоча не так давно Середова заявляла пресі, що вони з Джіджі подумують про одруження...