Попелюшка чекає Єву

08.12.2005
Попелюшка чекає Єву

Наталя Водянова.

      «Російська Попелюшка», як часто називають одну з найкращих топ-моделей світу Наталю Водянову, незабаром знову стане матір'ю. У Наталі та її чоловіка (до речі, справжнісінького англійського лорда) вже є одна дитина — син Лукас, і молоді батьки дуже сподівалися, що матимуть іще й доньку. І, якщо вірити лікарям та УЗІ, саме так воно й буде: Водянова чекає дівчинку. Для майбутньої аристократки вже готове навіть ім'я: мама планує назвати її Євою.

      Як повідомляє «Московський комсомолець», народжувати в рідній Росії супермодель, яка наразі перебуває на п'ятому місяці вагітності, не збирається. Ще б пак, адже з батьківщиною у Наталі пов'язані не дуже приємні спогади. Нагадаємо, що народилася Наталя у бідній і «неповній» сім'ї — свого батька вона ніколи не знала, а мати ледве зводила кінці з кінцями, намагаючись прогодувати трьох доньок, одна з яких — інвалід із дитинства. Саме тому кмітлива дівчинка вже у 15 років завела «власний бізнес» (торгувала фруктами) й почала знімати окрему квартиру. До речі, майбутня знаменитість не закінчила навіть середню школу — навчатися було ніколи й не дуже хотілося, тому в старших класах Водянову у «храмі науки» фактично й не бачили.

      Стати манекенницею Наталка ніколи не мріяла, оскільки їй і на думку таке не спадало. Однак завдяки другові, який запропонував їй разом із ним ходити до модельної школи, одного чудового дня зустріла відомого в модельному світі Олексія Васильєва, який «відправив» дівчину до Парижа. Там щастя усміхнулося Наталці теж не одразу, зате усмішка була такою широкою, що колишня продавщиця фруктів і досі купається в її променях. «Російська красуня» одразу завоювала серця провідних модельєрів, стала однією з найпопулярніших манекенниць модної столиці світу й улюбленою моделлю та «обличчям» Кельвіна Кляйна. Стрімко злетівши на олімп слави, Водянова незабаром зустріла справжнє кохання: 33-річний лорд Джастін Портмен просто «втопився» в її великих очах і заявив своїм аристократичним батькам, що нікого, крім Наташі, бачити своєю дружиною не бажає.

      Тепер вони — неосвічена суперзірка з мільйонними заробітками й високоосвічений англійський аристократ — щасливі. Мама Наталі відмовилася переїздити з Нижнього Новгорода, тому разом із немічною донькою, якій Наталка найняла доглядальницю, так і живе в рідному місті — щоправда, тепер у великій гарній квартирі й без необхідності гарувати на чотирьох роботах. І єдине, що псує настрій нижньоновгородській Попелюшці, — це шалена заздрість її колишніх друзів та співвітчизників. Після того як колишній однокласник ледве не покалічив Наталці обличчя (дівчині вдалося врятуватися), Водянова довго боялася знову приїздити «додому». Тепер приїздить, але тільки в супроводі охоронців. Такою є її плата за «казку»...