Наречений із фільму жахів

07.12.2005
Наречений із фільму жахів

Менсон із коханою дружиною Дітою.

      «Йому б у фільмах жахів без гриму грати!» — це про Мериліна Менсона. «Страшний і жахливий» музикант зі свого іміджу, старанно ним же самим виплеканого й підтримуваного, страшенно задоволений. Ще б пак — не звернути увагу на таку оригінальну персону просто неможливо! Здавалося б, єдине, що має бентежити співака, це дещо не така, як хотілося б, увага дівчат. Не знаю, як кого, а мене особисто лякає сама думка про те, щоб щодня цілувати таку потвору.

      Тобто це раніше так здавалося. Бо вже давно відомо, що Брайян Уорнер (це справжнє ім'я Мериліна) є дуже чуйним і добрим чоловіком для своєї коханої, Діти фон Тіз («у миру» — Гізер Світ). Парочка вони, варто зауважити, достойна одне одного — Діта теж неабияка штучка й утнути щось у готичному стилі не проти. Словом, Менсон знайшов собі чудову подругу. Єдине, що досі Діта офіційно залишалася саме подругою, а не дружиною свого «кошмарного» бойфренда. Ще минулого року пара обмінялася обручками й планувала одружитися у квітні цього року, однак щось не склалося. Ні, зі стосунками все чудово, але екстравагантні наречені ніяк не могли вигадати такого оригінального сценарію свого весілля, аби вразити увесь світ.

      І, схоже, так і не вигадали. Бо весілля пройшло не лише досить скромно, а й цілком таємно від широкого загалу. Власне, якби не журнал «Піпл», про нього, мабуть, і взагалі ще довго ніхто б не дізнався. Однак завдяки всюдисущим папараці про подробиці таємної церемонії тепер може дізнатися кожен охочий. Як повідомляє видання, 36-річний шок-рокер одягнув чорний атласний сюртук від Джона Гальяно, а його наречена обрала яскраво-бордову сукню з шовкової тафти з корсетом роботи «откутюрної» дизайнерки Вів'єн Вествуд. На церемонії, яка пройшла минулої суботи в ірландському замку Гуртін, були присутні усього-на-всього 60 гостей. Власником цього замку є добрий друг Менсона, австрійський художник Готтфрід Гельнвайн, а керував церемонією ще один друг співака, чилійський арт-хаусний режисер Алехандро Ходоровський. За задумом Мериліна, усі гості були одягнені у вбрання в стилі ХІХ сторіччя, розважали їх соколиним полюванням і стрільбою з лука, а до столу подавали традиційні страви ірландської кухні. Загалом гуляння з нагоди весілля (а воно, до речі, для обох молодят перше у житті) тривали протягом чотирьох днів.