Наша пісня гарна, нова...

07.12.2005
Наша пісня гарна, нова...

Непостійна Періс Хілтон.

      Періс Хілтон вирішила вийти заміж. І не треба махати руками й кричати, що «десь ви це вже чули». Цього разу наміри світської левиці номер один не просто серйозні, а тверді як криця. Хоча «нареченому» Періс, знаючи її «постійність», не позаздриш. А якщо врахувати, що хлопець на чотири роки молодший від своєї пасії й закохався в досвідчену у плані спілкування з чоловіками міс Хілтон по вуха, то й тим паче.

      Словом, план такий. Як заявила спадкоємиця багатомільйонної імперії Хілтонів, її весілля відбудеться на Різдво. Ну, в крайньому випадку — днем пізніше, але довше тягнути Періс не збирається. Який гедзь ужалив панночку Хілтон, невідомо, але 20-річний Ставрос Ніархос уже й вуха розвісив. Хлопець дуже навіть не проти одружитися зі своєю старшою пасією й кинути до її струнких ніжок усе своє майно. А його, прямо скажемо, немало. Адже Ставрос (до речі, теж, як і попередній бойфренд і тезка Періс — Періс Лаціс, — грек) просто казково багатий хлопець. Як уже розповідала «УМ», він — син одного з грецьких мільярдерів-судновласників, порівняно з яким той же Лаціс — просто жебрак.

      Утім гроші, як відомо, Періс не цікавлять. Що й не дивно, з огляду на її власні статки. А от несподіване рішення «досвідченої» світської дами вискочити заміж за юного грека справді дивує. Здивувалася й мама дівчини, яка була переконана, що доньчин роман із Ніархосом — це всього лише швидкоплинне захоплення. Натомість Періс уже розсилає найближчим друзям і родичам запрошення на весілля, яке нібито відбудеться на Гаваях. Хоча скептики неодмінно пригадають, що півроку тому міс Хілтон уже планувала одружитися на Різдво. Тоді церемонію вже майже призначили — урочистості планувалося провести у Віндзорському палаці. А вже через два місяці після цього тодішній наречений Періс Лаціс отримав від подруги облазня...