Китайська наречена

03.12.2005
Китайська наречена

Том Круз — нарозхват.

      Китайській дівчині Нікі Ян просто неймовірно пощастило. Щоправда, дівчина для цього чимало попрацювала: написала цілу книжку й добилася, аби її видали. Книжка називається «Моя любов — для тебе, Том Круз. Відчайдушне зізнання китайської дівчини». Річ у тім, що Нікі Ян — дуже палка прихильниця голлівудського красеня, і найзаповітнішою її мрією було знайомство та... шлюб із Крузом. Китаянка виклала одразу 10 причин того, чому Круз повинен її полюбити (зокрема, «Нікі Круз», на думку закоханої дівчини, звучить значно краще, ніж «Каті Круз»), і навіть підготувала запрошення на своє весілля з кумиром. Окрема ремарка: на весіллі потенційна наречена рада бачити усіх людей планети, окрім єдиного винятку: президента США Джорджа Буша.

      До шлюбу Нікі й Тома, звісно, справа не дійшла (принаймні поки що) — навпаки, Круз уже оприлюднив дату, на яку заплановане його весілля зі справжньою нареченою Каті Холмс. Оскільки турботливий актор, нагадаємо, дуже турбується, щоб у них народилася здорова дитина (Каті зараз на шостому місяці вагітності) й потім молода мама повністю оговталася після пологів, то на шлюбний рушничок із нею планує стати нескоро — аж 21 жовтня наступного року. Зате гостей потроху запрошують: уже відомо, що серед них, зокрема, будуть Девід і Вікторія Бекхеми, Джон Траволта з дружиною Келлі Престон та телезірка Опра Уїнфрі.

      Однак Нікі Ян усе ж таки свою частку щастя відхопила: їй вдалося не тільки познайомитися з Крузом, а й провести з ним цілий день! Вражений її палкими зізнаннями актор запросив дівчину на знімальний майданчик фільму «Місія нездійсненна-3» (до слова, прем'єра призначена на 5 травня 2006 року), який наразі розташований у Китаї. Щаслива китаянка ні на крок не відходила від об'єкта свого обожнювання, аж Каті, за її словами, довелося трохи поревнувати. Хоча й вона без уваги не залишилась: як повідомляє KM.ru, поява майбутнього подружжя Крузів у Піднебесній імперії викликала просто шалений ажіотаж, і Каті терзали проханнями дати автограф або сфотографуватися не менше ніж Тома.