В окулярах, зі зламаним зубом і хвостом

03.12.2005
В окулярах, зі зламаним зубом і хвостом

Авріл Лавін.

      Останнім часом багато знаменитостей вважають, що коли вони вже талановиті в чомусь одному, то й в усьому іншому будуть не гіршими. У результаті з гарних манекенниць виходять бездарні співачки, а з чудових співачок — вельми посередні актриси. Щоправда, бувають iз цього правила й винятки. Будемо сподіватися, що саме таким винятком стане канадська рок-виконавиця Авріл Лавін, творчість якої дуже полюбляє «непопсова» молодь.

      21-річну співачку також не оминула спокуса спробувати свої сили в кіно. Дебютом Авріл на широкому екрані стане невелика роль у кримінальній драмі The Flock («Стадо»), де її партнером по знімальному майданчику стане сам Річард Гір (виконавець головної ролі). Зйомки тих епізодів, у яких задіяна Лавін, розпочнуться сьогодні чи завтра у Нью-Мехіко.

      При цьому дівчина сподівається, що глевким перший млинець не стане, й надалі вона зніматиметься частіше й у серйозніших ролях. «Я роблю це для того, щоб трохи змінити декорації, — пояснює Авріл. — Хочу почати з малого, але так, щоб потім, якщо все вдасться, продовжити кінокар'єру». При цьому співачка вважає, що послуги репетитора з акторської майстерності їй ні до чого: «Я просто читаю сценарій і граю так, як це, на мою думку, має виглядати». Звісно, сміливо, але Авріл, схоже, у своїх силах упевнена. І готова заради вдалого дебюту навіть піти на певні жертви: «За сценарієм, у мене окуляри і зламаний зуб, тому доведеться ще й вставити штучну щелепу», — цитує майбутню кінозірку сайт @music.

      Дата виходу стрічки на екрани поки що не повідомляється. Натомість уже відомо, коли в прокаті з'явиться ще один дебют Авріл — мультик Over The Hedge («Через огорожу»). До речі, у студії, де молода канадка озвучує опосума на ім'я Гізер, поруч із нею працює ще одна знаменитість: «міцний горішок» Брюс Уїлліс. Прем'єра відбудеться 19 травня.