Тепер іще й наркоман?

02.12.2005

      Даремно Майкл Джексон і його віддані прихильники сподівалися, що чорна смуга в житті колишнього поп-короля нарешті позаду. Незабаром на співака може звалитися нова напасть: тепер Майкла звинувачують у зберіганні наркотиків.

      Як повідомляє газета «Сан», ще у 2003 році під час обшуку, який проводили в рамках розслідування щодо сексуальних домагань зірки до дітей, на ранчо Джексона знайшли чимало непрямих доказів його пристрасті до наркотичних препаратів. Зокрема, поліція виявила сліди кокаїну на спідній білизні співака, а в шафах і тумбочках — безліч заспокійливих і знеболювальних препаратів: вікодин, оксиконтин, димедрол, прометазис, валіум тощо. Також правоохоронці знайшли інструкцію від особистого лікаря Джексона, який радить йому, як позбавитися залежності від димедролу.

      Наразі в цій справі триває розслідування. Зокрема, перевіряють інформацію, отриману від колишнього Майклового охоронця: про те, що Джексон вживав до 40 антидепресантів на день, а інколи його заставали «на гарячому», коли співак робив собі ін'єкції якихось невідомих речовин. Потрапили «під вогонь» і лікарі, які виписували поп-королю рецепти, та аптеки, в яких він купував ліки. В разі, якщо Джексону пред'являть офіційне обвинувачення, то під суд можуть піти й вони.

      Більше того, як повідомляє «Сан», Майкла підозрюють також у перевезенні наркотиків із Каліфорнії в Бахрейн, де він зараз мешкає. На батьківщину знаменитість повертатися боїться — щоб одразу ж не арештували.