Сам співаю — сам у своїй вікторині перемагаю

01.12.2005
Сам співаю — сам у своїй вікторині перемагаю

Пол Маккартні.

      Колишній учасник «Бітлз» Пол Маккартні вельми здивував персонал і слухачів лос-анджелеської радіостанції KLSX, узявши участь у її конкурсі на краще знання творчості... Пола Маккартні.

      Як повідомляє сайт Music.com.ua, сер Пол, перебуваючи у США в рамках свого світового турне, знайшов час, аби зателефонувати на пряму лінію KLSX FM, додзвонитися в ефір і дати правильну відповідь на одне з питань, що стосується оформлення свого нового альбому Chaos And Creatіon Іn The Backyard. Спочатку ведучі конкурсу не повірили, що розмовляють із самим героєм вікторини, й порадили «жартівникові» не забирати їхній дорогоцінний час. Але зрештою легендарний музикант зумів довести свою «справжність» і навіть дав радіожурналістам інтерв'ю в прямому ефірі.

      Що ж змусило Маккартні взяти участь у радіовікторині? За його словами, лише можливість отримати як приз новий диск свого колишнього колеги — Рінго Старра! За словами найбагатшого митця Британії, він давно хотів послухати цей альбом, та все не знаходив часу, аби зазирнути в музичний магазин...