У якому стані люди в Пакистані,

01.12.2005
У якому стані люди в Пакистані,

Анджеліна «морально підтримує» мешканців постраждалого від землетрусу села у штаті Кашмір. (Фото РЕЙТЕР.)

      Голлівудська суперстар (не так завдяки своїй акторській майстерності, як завдяки безмежній сексуальності) Анджеліна Джолі не перестає дивувати своїх прихильників. Ця жінка — щиро чи заради піару, але факт — прагне охопити своєю любов'ю й турботою ледве що не всіх знедолених світу. Як посол доброї волі ООН Анджеліна об'їздила чимало країн, які страждають від стихійних лих або воєнних дій, і навіть всиновила двох дітей: камбоджійського хлопчика Меддокса й ефіопку Захару. З огляду на цю любов Енджі до малюків із країн третього світу, не дуже й дивно, що варто було зірці оголосити про свою поїздку до Пакистану, як західна преса одразу зарябіла припущеннями про потенційне поповнення інтернаціонального сімейства Джолі й Бреда Пітта ще й маленьким пакистанцем.

      Утім про плани всиновити чергового малюка Енджі у Пакистані нічого, принаймні на камеру, не сказала. Головною метою її приїзду була моральна підтримка (наголос на слові «моральна») мешканцям районів, постраждалих від страшного землетрусу (ця катастрофа, внаслідок якої загинуло близько 80 тисяч людей і понад 3 мільйони залишилися без даху над головою, нагадаємо, трапилася 8 жовтня). Джолі справді намагалася підтримати нещасних, як могла: спілкувалася, роздавала їжу й предмети першої необхідності, підбадьорювала. Навіть одягла паранджу, аби вільно ходити серед правовірних мусульман. Словом, молодець. Окрім того, Анджеліна зустрілася з президентом країни Первезом Мушаррафом, а її вже майже офіційний чоловік Бред Пітт (він, звісно, супроводжував нову кохану, від якої не відступає ні на крок) подарував одній з місцевих лікарень, яка прийняла на себе найбільше навантаження після трагедії, партію ортопедичних ліжок вартістю понад 100 тисяч доларів, повідомляє прес-служба Управління верховного комісара ООН у справах біженців у Пакистані.

      А по поверненні на актрису чекав сюрприз: не виключено, що незабаром вона знову стане Ларою Крофт. Річ у тім, що SCI — компанія-виробник комп’ютерних ігор, якій належать права на образ суперрозкрадачки гробниць, оголосила, що розпочинає переговори з кіностудією «Парамаунт пікчерз» про зйомки третього фільму з цієї серії. І хоча шаленим успіхом перші два епізоди («Лара Крофт: Розкрадачка гробниць» 2001 року та «Лара Крофт: Колиска життя» 2003-го) не користувалися, все ж зібрали у світовому прокаті 450 мільйонів доларів і принесли виконавиці головної ролі шалену славу. Тож цілком імовірно, що на екрани вийде і третій фільм, який, з огляду на тепер уже просто казкову популярність Анджеліни, збере значно більше глядачів. До слова, сама вона (Джолі) вже в Японії. Разом із Бредом представляють фільм «Містер і місіс Сміт», який до Країни Сонячного Сходу добрався чомусь тільки тепер. Японці, кажуть, від американської красуні просто шаленіють...