Роббі неперевершений

30.11.2005

      Мабуть, активним не-шанувальникам поп-зірок загалом і Роббі Уїльямса зокрема буде складно (або просто не захочеться) в це повірити, але солоденько-жіночний хлопець Роббі б'є всі рекорди популярності в народі. Тільки подумати: всього лише протягом однієї доби на концерти Уїльямса було продано понад півтора мільйона квитків! Це абсолютний рекорд — попередні рекордсмени (теж, до речі, попсовенький хлопчачий гурт N'Sync із тодішнім солістом Джастіном Тімберлейком) про такий успіх і мріяти не могли. Їхнє досягнення становило 24 мільйони фунтів, виручених за добу з продажу квитків на тур No Strings Attached. Роббі ж, за найскромнішими підрахунками, за аналогічний термін «заробив» близько 80 мільйонів фунтів, себто понад 140 мільйонів доларів!

      Як повідомляє газета «Сан», квитки на п'ять поспіль концертів на знаменитому стадіоні Уемблі (в «концертному» вигляді він вміщує 300 тисяч глядачів), які, до речі, відбудуться тільки наступного року, з'явилися у продажу минулої суботи, а вже в неділю заради зайвого квиточка фанати були ладні віддати останню сорочку. Роббі навіть довелося просто «на ходу» планувати три додаткових концерти, аби хоч якось задовольнити неймовірний попит публіки. «Це було просто надзвичайно. Ми, звісно, передбачали, що попит буде неабияким, але дійсність перевершила всі сподівання!» — тішиться у заяві з цього приводу менеджмент співака.

      Що ж, за Роббі можна тільки порадіти — такий успіх з неба не падає, на нього треба довго й натхненно працювати. Що, власне, Уїльямс почав робити ще у складі бойз-бенду Take That, який згодом розпався (Уїльямс пішов з групи у 1995 році), але перед тим встиг розпродати понад 10 мільйонів своїх альбомів і розбити серця ще більшої кількості дівчат. До слова, є висока ймовірність того, що незабаром Take That знову зберуться разом, аби провести спільний гастрольний тур Великою Британією. Як зізнається вокаліст гурту Гері Барлоу, кожному з колишніх учасників бойз-бенду запропонували по мільйону фунтів (майже 2 мільйони доларів) за участь у цій авантюрі. Швидше за все, хлопці не будуть проти. Окрім, хіба що, Роббі, для якого такі гроші тепер — просто копійки.