«Роздратована» «двовладдям»

30.11.2005
«Роздратована» «двовладдям»

Так Мадонна презентувала свій новий альбом у Європі.

      Хто там досі називав Елвіса королем рок-н-ролу? У популярній музиці — нова рекордсменка, вона ж офіційно відзначена як королева. Це — Мадонна. Саме їй днями вдалося порівнятися з Елвісом Преслі за кількістю пісень, що коли-небудь потрапляли в першу десятку головного світового хіт-параду, який складає американський часопис «Біллборд». Новий сингл Мадонни під назвою Hung Up («Роздратована») став 36-м за ліком, який був відзначений таким чином.

      Щоправда, ситуацію у «верхах» рейтингів «Біллборду» можна радше назвати «двовладдям». Зараз показники «хітовості» Мадонни та Елвіса — однакові, при цьому Преслі, аби сягнути своєї вершини, знадобилося 16 років, тоді як сучасна «Евіта» витратила на розкрутку 36 своїх хітів на шість років більше. При цьому Мадонна Чікконе же жива й здорова і має всі шанси залишити покійного короля рок-н-ролу далеко позаду...

      Додамо, що першою піснею Мадонни, яка потрапила в гарячу десятку «Біллборду», стала композиція Holiday із далекого 1983 року. Heartbreak Hotel — перший хіт Елвіса, що опинився в головному чарті США, — був записаний у ще дальшому 1956 році. А 36-м хітом співака стала пісня Burning Love (1972 рік).

      Додамо, що новий альбом Мадонни, який вона розкручує саме зараз — під назвою Confessions on а Dance Floor (Hung Up у ньому — перша пісня) також посідає перше місце в рейтингу збірок найпопулярнішої музики США.