Мій коханий дружина

29.11.2005
Мій коханий дружина

Елтон Джон.

      Нарешті Елтон Джон може не лише планувати, а й призначити точну дату свого весілля: знаменитий музикант одружиться 21 грудня. Чи вийде заміж? Один біс, адже сер Елтон, як відомо, кохає чоловіка. Днями в інтерв'ю журналові для гомосексуалістів Attitude композитор повідомив, що найщасливіша у його житті подія відбудеться 21 грудня — саме з цього дня в Англії будуть офіційно укладатися громадянські (себто не церковні) одностатеві шлюби.

      Як розповідає щасливий Елтон Джон, церемонія буде «скромною і приватною». У ній візьмуть участь тільки сам музикант, його партнер-наречений(а) Девід Ферніш та їхні батьки, які одночасно виступлять у ролі свідків одруження. «Саме з поваги до батьків ми вирішили зробити весілля скромним, щоб воно не перетворилося у світський бал, — пояснив сер Елтон. — Потім уже ми влаштуємо де-небудь вечірку з цього приводу, але сам день одруження проведемо тільки з найріднішими нам людьми — батьками».

      До речі, колись знаменитий британець був одружений із жінкою, такою собі Ренатою Бауель. Однак у 1988 році, через чотири роки після одруження, вони розлучилися, розцінивши цей шлюб як велику помилку. Нагадаємо, що з 1993 року 58-річний Елтон Джон зустрічається зі співробітником рекламного агентства з Торонто, на 15 років молодшим за себе Девідом Фернішем. Але тільки тепер, після внесення відповідних змін до британського законодавства, вони зможуть узаконити свій зв'язок. До речі, офіційно право реєструвати свої шлюби представники сексуальних меншин Об'єднаного Королівства отримають з 5 грудня. Однак реально такі одруження не можуть відбутися раніше, ніж 21 грудня, адже для реєстрації шлюбу треба спершу подати відповідну заяву. І з огляду на термін, який повинен минути з часу її надходження до шлюбної церемонії, перша одностатева пара стане на весільний рушничок саме зазначеної дати.