«Молодята» залишаться друзями

26.11.2005
«Молодята» залишаться друзями

Джессіка Сімпсон і Нік Лейчі були дуже гарною парою.

      У Голлівуді ще одним подружжям стало менше: надзвичайно популярна в Америці співачка, актриса й постійна лауреатка всіляких рейтингів на кшталт «найсексуальніша зірка», «найпривабливіша фігура», «найкращий бюст» Джессіка Сімпсон розлучається зі співаком Ніком Лейчі. Парочка ця одружилася у 2002 році й одразу ж організувала власне реаліті-шоу «Молодята» на каналі MTV. Після того як мільйонна телеаудиторія протягом кількох місяців насолоджувалася переглядом медового місяця й перших сімейних «розборок» молодят, Джессіка з Ніком стали просто суперзірками. Потім, щоправда, ажіотаж трохи спав, але публіка однаково стежила за цим сімейством із цікавістю.

      Тепер стежити нема за чим — кілька днів тому містер та місіс Лейчі офіційно оголосили про розрив свого шлюбу. Офіційне пояснення, цитоване агенцією «Ананова»: «Після трьох років спільного життя у мирі й злагоді наші почуття вичерпалися. Це — рішення двох дорослих людей, які захоплюються одне одним і розходяться із надзвичайною повагою одне до одного. Сподіваємося, ви поважатимете наше приватне життя у цей нелегкий для нас обох час».

      Як зазначає західна преса, проблеми в сім'ї Сімпсон та Лейчі розпочалися тоді, коли Джессіка погодилася зніматися у фільмі «Придурки із Хаззарда» й через надмірну зайнятість стала рідко бувати вдома. Оскільки Нік і сам на той час був вельми заклопотаний роботою над своїм сольним проектом, подружжя фактично не бачилося, що значно охолодило їхні почуття. До того ж, за чутками, Лейчі замучили заздрощі до власної дружини, яка розпочинала шлях до слави разом із ним, але видерлася на верхівку кар'єрної драбини значно швидше. Словом, недарма Нік зізнався, що на даному етапі розлучення тільки допоможе їм залишитися добрими друзями...