Як Аністон «чоловіком» стала

26.11.2005
Як Аністон «чоловіком» стала

Насправді Дженніфер дуже жіночна.

      Розлучення Дженніфер Аністон і Бреда Пітта несподівано навіть для них самих виявилося надзвичайно резонансною подією у світі шоу-бізнесу. Звісно, не в останню чергу через те, що вони не просто так собі розлучилися (не зійшлися характерами, набридло жити разом тощо), а Бред покинув Джен заради своєї нової пасії, секс-бомби Анджеліни Джолі. Цей вчинок змусив абсолютну більшість жінок (окрім палких прихильниць Пітта й коханок одружених чоловіків) палко співчувати Аністон і люто зненавидіти «зрадника» й «розлучницю». Тоді як представники сильної статі навпаки — всіляко висловлюють свою підтримку Бредові, бо в душі кожен із них і сам би не проти чкурнути із сім'ї до такої жінки, як Анджеліна. З огляду на такий розподіл симпатій вчинок редакції одного з найпопулярніших чоловічих журналів GQ не може не викликати повагу. Уперше в історії видання обкладинку грудневого номера, традиційно присвяченого головним героям року, що минає, прикрашає зображення жінки, а не чоловіка.

      Ні, героїнею року стала не сексапільна Анджеліна. А саме Аністон — вірна, тиха і скромна дружина, яка знайшла в собі сили не лише перебороти образу, а й побажати колишньому чоловікові з його новою любов'ю щастя. Водночас Дженніфер не втрачає віри у власні сили й запевняє, що попри все не втратила віру у справжнє кохання і вірне подружнє життя. «От побачите — через п'ять років я буду не лише щасливою дружиною, а й матір'ю!» — обіцяє кінозірка. Очевидно, тут не обійшлося без впливу нового бойфренда Джен Вінса Вона, який, як повідомляла «УМ», уже переїхав у будинок до коханої.

      Словом, настрій в Аністон бойовий. Тож, зрештою, і не дивно, що саме вона стала «Жінкою року» у версії GQ. Тобто навіть не так жінкою, як... чоловіком. Адже нагорода журналу називається Men of the Year, і хоча це й можна перекласти як «Люди року», все-таки ближчим до правди є визначення «Чоловіки року». Звісно, дізнавшись про таку честь, 36-річна актриса дуже розчулилася і приїхала на церемонію вручення нагород. До речі, не сама, а з Вінсом: він, як і репер 50 Cent, також відзначений GQ.