«Гірко» у винограднику

23.11.2005
«Гірко» у винограднику

Крістіна Агілера і Джордан Бретмен.

      «Шифрувалася» Крістіна Агілера, «шифрувалася» і таки змушена була підтвердити, що більше вона ніяка не міс Агілера, а місіс Бретмен. Щоправда, про щасливу подію в її житті поп-зірка повідомила світ уже постфактум — спершу її прес-агенти всім розповідали, що конкурентка Брітні Спірз стане на шлюбний рушничок не раніше Різдва, і тільки нещодавно сама співачка натякнула, що це може трапитися і раніше.

      Власне, так воно і сталося: минулих вихідних Крістіна офіційно стала дружиною свого давнього бойфренда (і, по суті, цивільного чоловіка) Джордана Бретмена. Як повідомляє газета USA Today,  вінчання щасливої пари відбулося не в Мексиці й не на Карибських островах (саме туди «посилала» журналістів, які питали про місце її майбутнього одруження, хитра Агілера), а в Каліфорнії, у долині Напа. А якщо конкретніше — у дуже затишній і мальовничій місцині, де розташований виноградник  Staglin Family Vineyard. Наречена, за свідченнями очевидців, була просто чарівною у своїй сукні від Крістіана Лакруа. А на тендітний пальчик Крістіни її свіжоспечений благовірний надягнув дуже симпатичний перстень від відомого англійського ювеліра Стівена Уебстера.

      На «камерному і домашньому», як заанонсувала його сама Христя, весіллі було «всього лише» 130 гостей — «тільки родичі і найближчі друзі». Серед таких, зокрема, опинилися і голлівудські зірки Шарон Стоун та Камерон Діаз зі своїм бойфрендом Джастіном Тімберлейком. Вечірка з нагоди радісної події проходила в затишному, але вельми презентабельному готелі, куди всіляких папараці не допускали під страхом конфіскації фото- чи відеокамери. Однак допитливі репортери все ж таки встигли «клацнути» 24-річну молоду та 28-річного молодого. Щоправда, вже аж тоді, коли подружжя відлітало на приватному літаку у весільну подорож.