А ви пішли б до такої-то матері?

22.11.2005
А ви пішли б до такої-то матері?

Деніз Річардс.

      У світі шоу-бізнесу з'явилося стільки молодих мам, що своє чергове опитування щодо «най-най-най...» журнал In Touch вирішив повністю присвятити саме їм. І перше місце в рейтингу найсексуальніших матусь посіла 34-річна Деніз Річардс — надзвичайно красива актриса з ідеальною фігурою, незважаючи на те, що в неї двоє малих дітей.

      Колишня «дівчина Бонда», нагадаємо, виховує своїх малюків фактично сама, бо після трьох років шлюбу з колегою по акторському цеху Чарлі Шином подала на розлучення (до речі, будучи на сьомому місяці вагітності), після того як чоловік просто «дістав» її своєю непостійністю. Дурний Чарлі, маючи таку ідеальну дружину, не міг спекатися поганих звичок і продовжував до ночі пропадати по барах у компанії повій та «підозрілих» друзів. Потім, щоправда, отямився і так довго повзав за Деніз на колінах, вимолюючи прощення, що вона зглянулася над невдахою й змінила гнів на милість. Чарлі було дозволено бути присутнім при пологах маленької Лоли (старшу доньку екс-подружжя звуть Сем), і тепер їхні з Деніз стосунки потроху налагоджуються. Схоже, колишня «дівчина Бонда» ладна прийняти нерозумного чоловіка назад — звісно, якщо він виправиться й припинить «бешкетувати».

      Не дивно, що така жінка перемогла в запеклому змаганні неабияких конкуренток за звання найсексапільнішої мами в шоу-бізнесі. Друге місце в рейтингу дісталося «стильній штучці» і «білявці в законі» (яка, до речі, недавно перефарбувалася в чорнявку) Різ Уїзерспун. І лише на третій сходинці опинилася звична до беззаперечної першості у подібних списках Анджеліна Джолі. Очевидно, спрацював той фактор, що Енджі все-таки не рідна матір своїм дітям, і рівняти її з тими мамами, які з ризиком для фігури самотужки виношували й вигодовували своїх чад, якось некоректно.

      Що ж до місць за межами «призового п'єдесталу», то четверту позицію закріпила за собою кінозірка Кейт Хадсон, яка вже давно виросла зі «звання» доньки своєї відомої мами Голді Хоун і довела, що й сама дечого варта як актриса. П'яте місце дісталося Брітні Спірз, яка, щиро кажучи, зараз перебуває далеко не в такій чудовій формі, як її конкурентки. Однак прихильники Бріт усе ж сподіваються, що незабаром вона візьметься за себе й хай навіть за допомогою пластичних операцій, але таки відновить свою ідеальну фігурку. Шосте місце посіла 35-річна Келлі Ріпа, відома за фільмами «Кімната Марвіна» та «Оптом дешевше», а в спину їй дихає супермодель Хайді Клум, яка народила другу дитину зовсім недавно. Сьому позицію обіймає 40-річна «молода мама» Кортні Кокс, а замикають десятку найбільш привабливих матусь Гвінет Пелтроу та Сара Джессіка Паркер, повідомляє газета «Сан».