Бред марить Анджеліною

19.11.2005
Бред марить Анджеліною

Бред Пітт із Анджеліною Джолі — щаслива сім'я.

      Прихильниці Бреда Пітта (а їх, варто зауважити, просто сила-силенна) останнім часом поділилися на дві категорії. До першої належать ті, хто гірко ридає з того, що Бред покинув «таку класну» Дженніфер Аністон і «злигався з цією шльондрою Джолі», а до другої, навпаки, — ті, хто вибір Пітта щиро вітає й дивується, як це «такий красунчик» досі міг бути з «такою ніякою Джен». Останніх, як не дивно, щонайменше удвічі більше, ніж перших. Тож поки ми повідомлятимемо їм радісну новину, «антиджолівці» можуть починати рвати на собі волосся: одруження Бреда з Анджеліною відбудеться точно й уже безповоротно.

      Щоправда, запланована ця урочиста подія аж на 1 грудня (як і передбачалося, церемонія вінчання пройде на віллі Джорджа Клуні в Італії). Однак дороги назад у закоханих уже немає: днями Пітт із Джолі підписали попередній шлюбний контракт. Звісно, в разі, якщо парочка передумає, цей «договір про наміри» можна запросто розірвати, але що тоді про них подумають прихильники? А головне: що мама Анджеліна скаже своєму 4-річному синові Меддоксу (9-місячна Захара в будь-якому разі ще нічого не розуміє), якщо раптом так і не вийде заміж за «дядю Бреда», якого хлопчик просто обожнює?

      Словом, справу можна вважати залагодженою. До речі, контракт закохані підписали з ініціативи Джолі й саме заради дітей. Анджеліна дуже переймається їхньою долею, тому наполягла на підписанні цього документа, аби бути певною, що її прийомні діти будуть фінансово забезпечені в будь-якому разі — навіть якщо «батьки» раптом розлучаться (усе буває...). Бред, звісно, радо підписав усе, що попросила кохана, бо від нової пасії він просто шаленіє. І вже вмовляє Анджеліну всиновити ще парочку дітей — цього разу «спільних». Сама Джолі, щоправда, натякає на те, що й від власних — «біологічних» — не відмовилась би...