Недовго їй бути Агілерою...

19.11.2005
Недовго їй бути Агілерою...

Чарівна наречена Крістіна Агілера.

      Незабаром на світ шоу-бізнесу очікує «шлюбний сезон». Бо щонайменше дві парочки свої наміри одружитися найближчим часом уже задекларували, а це ж у них (зірок) — як епідемія: варто пошлюбитися одним, як інші теж несподівано «згадують», що давно б уже пора й під вінець...

      Крістіна Агілера пам'ятає про це давно. Власне, вони з її менеджером і коханим Джорданом Бретменом (ці двоє зустрічається вже близько трьох років, а заручилися у лютому 2005-го) заготували обручки й призначили дату свого весілля ще задовго до, скажімо, Анджеліни Джолі й Бреда Пітта, які з датою урочистої події визначилися геть нещодавно. Власне, планувалося, що 24-річна поп-зірка стане місіс Бретмен на католицьке Різдво (25-го грудня). Але тепер американська Христя з невідомих причин завагалася, чи не варто перенести церемонію на раніше — от хоча б на найближчий тиждень. Утім сумнівно, що зміни в планах здiйсняться, адже до весілля треба неабияк підготуватися.

      У тому числі й гостям, яких, за словами Агілери, буде дуже мало. «Я хочу маленьке таке, «домашнє», весілля — тільки для найближчих друзів і родичів», — каже співачка. До речі, Крістіна вже давно оголосила, що подарунки їм із молодим дарувати не треба — краще віддати все це у фонд постраждалих від ураганів, що пронеслися над Америкою. Наразі вже відомо, що на церемонії Агілера буде в сукні від Крістіана Лакруа, а урочистості («гульки» себто) триватимуть протягом трьох днів. Саме ж весілля, швидше за все, відбудеться або в Мексиці (куди Христя вже вивозила своїх подруг на «дівичник»), або на одному з островів Карибського басейну.