«Пош спайс» штурмуватиме Голлівуд

05.11.2005
«Пош спайс» штурмуватиме Голлівуд

        Американські зірки залишають сонячну Каліфорнію і масово переїздять на постійне мешкання до туманної Британії — така зараз мода. Але співачка Вікторія Бекхем явно вирішила бути оригінальною і планує вирушити в протилежному напрямку. Принаймні про свій намір придбати нерухомість у Лос-Анджелесі й осісти в тому регіоні колишня «спайс гьорл» повідомила в інтерв'ю журналу «Клозер».

      Власне, до переїздів дружині футболіста (Девіда Бекхема, який зараз виступає за мадридський «Реал») не звикати. І троє малих дітей постійним вояжам не завада. Але переїзд за океан для «Пош спайс» не просто примха, а, як вона вважає, запорука успішного початку... акторської кар'єри. Це у Вік така нова «фішка» — підкорити Голлівуд і стати зіркою великих екранів.

      «Вікторія дуже любить відпочивати в Лос-Анджелесі і вважає його дуже хорошим місцем для перебування своєї сім'ї, — розповів один із її знайомих. — Але вона, здається, не враховує, що там живе величезна кількість ще багатших людей, які теж мають великі амбіції, і це може примусити її відчувати себе не дуже комфортно».

      Але 30-річна місіс Бекхем не надто дослухається до таких порад і, схоже, справді палає бажанням піти «на штурм» американської «фабрики мрій». Можливо, це в неї така реакція на хвилю статей у бульварній пресі, яка стверджує, ніби шлюб Вік Адамс із Девідом Бекхемом із самого початку мав лише одну підставу — комерційну? І тепер колись популярна співачка, а зараз просто світська левиця Вікторія хоче «відокремитися» від чоловіка, аби довести, що вона й без Бекса спроможна бути повноцінною зіркою?