Зайти в кінотеатр з іншого боку

04.11.2005

      Мадонна прислухалася до голосу розуму (читай – кінокритиків та глядачів) і оголосила, що надалі таки не буде зніматися в кіно. Проте співачка не збирається зовсім поривати з кінематографом: у її найближчих планах — спробувати себе в ролі... режисера.

      «Я хочу диригувати зйомками, — заявила 47-річна зірка в інтерв'ю газеті «Нью-Йорк дейлі ньюз». — Навіть не сподівайтеся, що я піду з екрана просто так».

      Додамо, що, починаючи з кінодебюту Мадонни у фільмі «В шалених пошуках Сюзан» (1985), її акторська гра викликала здебільшого негативні емоції в кіноманів та кінознавців. Однак Мадонна продовжувала експансію не великі екрани, за що й одержала кілька «Золотих малин» — так званих «анти-оскарів», які  вручають найгіршим фільмам та таким самим акторам. Єдиною роботою поп-королеви в кіно, що отримала позитивні відгуки, стала роль Евіти Перон у фільмі «Евіта» (1996), коли партнерами співачки на знімальному майданчику були Антоніо Бандерас і Джонатан Прайс. А от остання поява Мадонни Чікконе на кіноекранах — у картині її чоловіка Гая Річі «Віднесені» (2002) — була більш ніж провальною. Натомість, очевидно, приклад благовірного надихнув Мадонну на рішення спробувати свої сили по інший бік камери.

      Поки ж зірці не до кінематографа. Останнім часом співачка спрямувала всі сили на розкручування свого нового альбому — Confessіon On The Dancefloor — реліз якого очікується 14 листопада. Де-де, а в музиці Мадонні рівних немає.