Депп стане наркоманом

02.11.2005
Депп стане наркоманом

Джонні Депп.

      У жіночого улюбленця Джонні Деппа останні кілька років триває «гаряча пора». Власне, для актора це щастя — почувати себе потрібним публіці й затребуваним кіноіндустрією. Хоча кохана дружина Деппа Ванесса Параді, мабуть, почуває себе трохи обділеною увагою чоловіка — Джонні постійно пропадає десь на зйомках, інколи буквально розриваючись між двома знімальними майданчиками. Звісно, він намагається якомога частіше брати Ванессу із собою, але вдається це не завжди, тим паче що треба ж комусь і за дітьми дома доглянути.

      Утім Параді як колега по кіношному цеху дуже добре розуміє свою половину й щиро радіє за Джонні, в якого від пропозицій роботи справді відбою немає. Наприклад, нещодавно Депп одночасно озвучував анімаційний фільм «Померла наречена», знімався у продовженні «Піратів Карибського моря» й готував одразу кілька проектів не лише як актор, а й як продюсер. Тепер він уже знімається у третій «серії» «Піратів» та паралельно — ще в кількох фільмах. А незабаром розпочнеться робота ще й над стрічкою за романом Грегорі Девіда Робертса «Шантарам». Щоправда, поки що сценарій майбутнього кіно ще не завершений: над адаптацією роману досі працює сценарист блискучого фільму «Форрест Гамп» Ерік Рот.

      Головним героєм стрічки буде наркоман Лін, який потрапляє до австралійської в'язниці за спробу пограбування, але примудряється звідти втекти й чкурнути за межі Зеленого континенту — аж до Індії. Там Лін опиняється у Бомбеї, де й знаходить притулок у місцевих нетрях. Володіючи базовими навичками з надання першої допомоги, герой стає дуже шанованим серед місцевих мешканців лікарем, знаходить свою любов і займається підробкою паспортів та відмиванням грошей для місцевої мафії. Як ви вже, мабуть, здогадалися, зіграє цього неординарного персонажа саме Джонні Депп, який водночас виступатиме і продюсером фільму.