Бред і ведмеді

02.11.2005
Бред і ведмеді

Бред Пітт популярний і серед тварин.

      Популярність Бреда Пітта сягнула таких висот, що роздерти свого кумира на шматки в битві за автограф чи право хоча б доторкнутися до кінозірки прагнуть уже не тільки по вуха закохані в об'єкт свого обожнювання фанатки, а й дикі звірі. Щоправда, у випадку з останніми Бред ризикує цілісністю свого тіла значно більше. Саме тому коли актор, перебуваючи на зйомках поблизу канадського міста Калгарі, помітив біля свого трейлера цілу групу справжніх ведмедів (і, варто зазначити, не якихось ведмежат, а великих дорослих тварин), то замість радіти своїй популярності ще й серед чотирилапих «кіноманів», чимдуж рвонув кликати поліцію. По-справжньому злякатися Пітт не встиг, але з несподіванки не здогадався, до кого ще можна звернутися в такій несподіваній ситуації, крім як до правоохоронців.

      Поліцейські справді швидко прибули на допомогу, але замість відганяти диких візитерів від тимчасового Бредового житла, накинулися з лайкою на... самого актора. Мовляв, сам винен, залишив у трейлері відчиненою кватирку, от ведмеді й причвалали з лісу, почувши смачні запахи з кухні. І нічого, мовляв, розбещувати диких тварин – хай їдять собі «лісову» їжу, а не шастають по кухнях заїжджих розтяп, які не здогадуються зачиняти кватирки. Виявляється, місцеві мешканці ніколи не залишають у своїх будинках відчинених дверей чи вікон, бо нікому не хочеться, повернувшись додому з роботи, побачити у власному ліжку ведмедя або лисицю.

      Бред зізнався, що нічого про такі правила не знав, і пообіцяв більше диких тварин не провокувати. Адже йому доведеться жити з ними поряд ще не менше місяця, поки триватимуть зйомки «на натурі». У вестерні «Вбивство Джесса Джеймса» наречений Анджеліни Джолі грає «центральну» роль — легендарного гангстера Джеймса. За сценарієм, глядач побачить Джесса очима одного з членів його банди Роберта Форда, який спершу обожнював свого «вождя» (до речі, найспритнішого стрільця на Дикому Заході), а потім почав так шалено йому заздрити, що зрештою вбив свого кумира пострілом у спину, аби зайняти його місце.