О Соле, о Соле міо...

02.11.2005
О Соле, о Соле міо...

Елль Макферсон.

      У 42-річної австралійської топ-моделі Елль Макферсон — зміни на «особистому фронті». Останнім часом ЗМІ, що стежать за життям зірок, писали здебільшого про самостійну дизайнерську діяльність знаменитої манекенниці, створену нею самою колекцію нижньої білизни, а також про нові рекламні контракти й відмову від носіння та демонстрування виробів із тваринного хутра (Макферсон пристала на вимоги активістів природоохоронної організації ПЕТА). Але ось настала черга й повідомлень про «амурні справи» однієї з найзаможніших австралійок.

      Як відомо, дуже тривалий час краля на прізвисько Body (Тіло) жила в цивільному шлюбі з французьким фінансистом Арпадом Бюссоном, вони нажили двох діток — синові Флінну зараз сім років, дочці Ауреліус Сі — два. Нещодавно вони розлучилися, й Елль досить болісно переживала цей розрив. Однак душевні рани зарубцювалися, і тепер таблоїди розпатякують про нових кавалерів довгоногої «холостячки». А оскільки мешкає Елль переважно не в австралійській «глушині», а в Європі, зокрема Англії, то знайти відповідного зірковому статусу друга їй досить легко.

      Флірт із різними чоловіками й активний світський спосіб життя Макферсон призвели до того, що жовта преса вже засватала її за англійського футболіста Сола Кемпбелла. Преса Туманного Альбіону повідомляє, що темношкірий захисник лондонського «Арсеналу» та Елль Макферсон справляють враження справді закоханих — вони не розстаються вже кілька місяців, раз по раз дозволяючи ненаситним папараці зазнімкувати себе в ресторанах і кінотеатрах. Днями Сол та Елль були помічені в одному з розкішних клубів Лондона за романтичною бесідою.