ХРОНІКА

02.11.2005
Бокс

      Секретар Ради національної безпеки й оборони України, лідер Української спілки промисловців і підприємців і ПППУ Анатолій Кінах обраний почесним президентом Федерації боксу України. Не так давно, нагадаємо, у ФБУ точилися жорсткі суперечки за посаду президента.

Теніс

      У фіналі турніру в Стамбулі з призовим фондом 25 тисяч доларів зустрілися дві 20-річні киянки: Оксана Любцова виграла у Марії Коритцевої з рахунком 2:6, 6:1, 6:1. Але Коритцева без призу додому не поїхала: у вирішальному матчі парного розряду вона разом з угоркою Губаши здолала польських сестер Радванських — 6:3, 6:3.

Футзал

      Збірна України провела в Ужгороді два товариські матчі з командою Словаччини. В обох зустрічах успіх був на боці підопічних Геннадія Лисенчука — 3:2 і 4:0.

Легка атлетика

      27-річний українець Дмитро Осадчий виграв марафонський забіг у Дубліні (Ірландія), в якому взяли участь десять тисяч професіоналів та аматорів. Серед жінок киянка Ольга Невкапса фінішувала третьою.

Спортивна гімнастика

      На етапі Кубка світу в шотландському Глазго до числа призерів потрапила лише одна представниця України. Аліна Козич у вільних вправах з оцінкою 9,225 посіла друге місце, пропустивши вперед британку Твіддл (9,475).

Хокей

      Результати понеділкових матчів НХЛ: «Рейнджерс» — «Монреаль» — 1:4, «Торонто» — «Флорида» — 2:1 (Понікаровський («Т») — 11:24; 1+ 0; корисн. «0»; 3 кидки, 2 хв. штрафу). 25-річний український форвард Олексій Понікаровський відзначився третьою шайбою в сезоні. Його кидок на 10-й хвилині третього періоду став для «Кленових листків» переможним.

Футбол

      Останній матч 11-го туру англійської прем'єр-ліги: «Манчестер сіті» — «Астон Вілла» — 3:1 (Васселл, 4, 26; Коул, 83 — Ріджвелл, 65).