Мама — співачка, тато — футболіст

26.10.2005
Мама — співачка, тато — футболіст

Джамелiя.

      Якщо Джері Холлівел ще тільки при надії, та й то невідомо, правда це чи чергова «качка», то її колега по співацькому цеху Джамелія вже вдруге стала щасливою мамою. Минулої п'ятниці британська поп-зірка народила дівчинку. Далося це їй нелегко, адже пологи тривали 21 годину! Але головне, що наразі і Джамелія, і її новонароджена донечка (вага при народженні — 3 кілограми 850 грамів) почуваються чудово.

      Маленьку красуню (так охарактеризувала її в коментарі журналістам утомлена мама) назвали Тайєні. До речі, першу доньку Джамелії (від першого шлюбу), якій уже виповнилося 4 роки, звати дуже схоже — Тейя. І народжувала її сердешна мати ще на 10 годин довше! Тайєні ж з'явилася на світ від щасливого цивільного «шлюбу» співачки з футболістом Дарреном Байфілдом, у якого, до слова, також уже є одна дитина — п'ятирічний син. Однак пара дуже хотіла мати спільного малюка, причому саме дівчинку. Нещодавно закохані придбали будинок у графстві Бекінгемшир і, подейкують, збираються одружитися.

      Принаймні Даррен від своєї Джамелії просто в захваті — пилинки з неї здуває, на руках носить і навіть при пологах, бачити які більшість чоловіків просто бояться, не відходив від жінки ні на крок. При цьому страшенно хвилювався, що перейми тривають так довго, і випив, як жартують лікарі, не один літр валер'янки.