Демі-версія

22.10.2005
Демі-версія

Ештон Кетчер і Демі Мур.

      Шлюб Демі Мур та Ештона Кетчера був оповитий мороком загадковості, як, власне, й іудейське релігійне вчення кабала, за канонами якого парочка вінчалася. Але тепер уже точно відомо, що весілля колег по голлівудському цеху в їхньому домі в Беверлі-Хіллз 24 вересня відбулося. Адже знімки зі шлюбної церемонії Демі й Ештон — хай і з великим запізненням — уже побачили світ: ексклюзивне право на їх друк Демі й Ештон продали британському журналу «OK!».

      Тобто це тепер повноправна сім’я, і ніхто з бульварної преси вже не матиме підстав зубоскалити: мовляв, «підживає» 27-річний пацан у багатої 42-річної «матрони» і боїться зізнатися. Більше того, Ештон, офіційно заступивши на «пост» Брюса Уїлліса (який був попереднім чоловіком Демі), вирішив надати їхнім родинним стосункам якнайбільшої публічності і покласти їх... в основу комедійного серіалу!

      Історія про чоловіка, ближчого за віком до своєї пасербиці, аніж до нареченої, є фактично переказом подій, що відбувалися недавно в житті Кетчера і Мур. Одна з небагатьох розбіжностей — це те, що персонажі ситкому з робочою назвою «Тридцятирічний дідусь» не мають відношення до шоу-бізнесу: герой володіє нічним клубом, а його кохана є процвітаючою діловою жінкою.

      Щодо статусу дідуся, то ним Ештон може стати досить скоро, адже одній із доньок Демі Мур від попереднього шлюбу вже 17 років (двом іншим — 11 і 14). Інша справа — батьківство Кетчера. Попередня інформація про вагітність Демі досі не підтвердилася. Щоправда, в серіалі, який починає знімати компанія FoxTV, є така деталь: головна героїня вирішує вийти заміж за свого обранця лише після того, як дізнається, що чекає від нього дитину. Так є і в їхньому реальному житті?