Груди, мов намальовані

21.10.2005
Груди, мов намальовані

голая Шарапова

      Рівно рік тому, коли Кейрі Найтлі запропонували зіграти в черговій серії «бондіани» дівчину Джеймса Бонда, та знайшла поважну причину, щоб «відмазатися». Мовляв, бюст у неї замалий для цієї ролі, i після попередньої подружки агента 007 Холлі Беррі, у якої «все при собі», вона виглядатиме не так вражаюче.

      Але ж ми добре пам'ятаємо, що в «Піратах Карибського моря» Кейра мала дуже звабливий вигляд у середньовічних туалетах iз глибокими декольте. І все там наче ж  було на місці. Виявляється, дурили нас, шановні! Таку ілюзію створили для глядачів стилісти за допомогою корсетів та... гриму. Щодня , перш ніж вийти на знімальний майданчик, над декольте Кейри 45 хвилин «чаклували» гримери. Спеціальні відтінки пудри попрацювали ефективніше за будь-який силікон, додавши героїні фільму Елізабет звабливих округлостей. «Шкода, що я не можу робити це кожного ранку. Мої гримери «малювали» розкішний бюст пензликом за допомогою великої кількості кольорів. І результат був відмінний», — досі з ностальгією згадує ті часи актриса. Адже в подальших проектах такої уваги її фігурі більше не приділяли. В «Королі Артурі», навпаки, її «пласкість» чудово підходила під костюм та образ амазонки з луком.

      Але, схоже, Кейра таки поборола свої комплекси. Бо у фільмі «Доміно» 20-рiчна актриса навіть погодилася роздягтися перед камерою. І хоча вона страшенно соромилася своїх скромних форм, тепер із задоволенням згадує ті відчуття: «Зйомки сексуальних сцен допомогли мені стати розкутішою. Я навіть вважаю, що зніматися топлес дуже приємно». От тільки на роль дівчини Бонда більше ніхто не запрошує: підстаркуватий Пірс Броснан, який рік тому зробив їй таку пропозицію, і сам пролетів, мов фанера над Парижем...