Маско, я тебе знаю

20.10.2005
Маско, я тебе знаю

Антоніо Бандерас із Мелані Гріффіт. (Фото РЕЙТЕР.)

      Важко повірити, але актор, режисер, іспанський мачо, чоловік Мелані Гріффіт і просто гарний мужчина Антоніо Бандерас досі не мав своєї зірки на голлівудській Алеї слави. Втім позавчора цю прикрість нарешті виправлено: Бандерас засвітився на бродвейському тротуарі. Його зіронька, до речі, спалахнула тут 2294-ю. А захід був приурочений до виходу на екрани Америки нового фільму за участю Бандераса та чарівної Кетрін Зета-Джонс — «Легенди Зорро».

      Перший фільм — «Маска Зорро», знятий у 1998 році, зібрав у світовому прокаті 200 мільйонів доларів. Після шаленого успіху компанія «Коламбія пікчерз» планувала зняти «Зорро-2» уже в 2002-му. Проте фільм відклали на кілька років через бажання мегазірок знятися в серйозніших стрічках.

      Після подій першої частини «Зорро» минуло десять років. Тепер Алехандро та Елена — щаслива подружня пара. У них є син, який нічого не знає про героїчне минуле батька. А батько з усіх сил намагається не порушити обіцянки, що більше не ризикуватиме своїм життям. Але, зрештою, порушить її. Ще й свою дружину до цього підіб'є: у новому фільмі Елена теж одягне маску і даватиме «жару» нарівні з чоловіком. Бідолашна Зета-Джонс iз жахом згадує зйомки: «Хлопці не знають, що це таке — бути жінкою. Я була змушена носити корсет, який не давав мені дихати. Тож готовий фільм можна порівняти з народженням дитини: коли біль минає, а ти бачиш результат».

      Творці фільму обіцяють у новій стрічці більше гумору і крутіші спецефекти, адже за них цього разу відповідала компанія Weta Workshop, яка працювала над картиною «Володар перснiв». Але однозначно це буде романтична пригодницька стрічка для всієї родини. У світовому прокаті вона з'явиться 28 жовтня.