Хто одягне Гвен?

19.10.2005
Хто одягне Гвен?

Гвен Стефані: хай мої фани попрацюють!

      Скільки вже писано-переписано про перше концертне турне Гвен Стефані! З огляду на кількість піару з цього приводу складалося враження, ніби це не учасниця гурту Destiny's Child стартує iз сольним проектом, а «Бітлз» воскресли і вирушають на гастролі. Але 36-річна Гвен вигадує все нові приводи для медіа-підтримки власної персони перед туром, що почнеться лише в листопаді. Скажімо, днями вона звернулася до своїх прихильників із закликом... підказати ідеї для її концертних костюмів.

      Це виглядає просто безглуздо на тлі того, що Гвен Стефані сама вже понад рік як є модельєром, і навіть дуже успішним. Колекція одягу та аксесуарів під назвою LAMB була випущена також для підтримки сольного поп-проекту Гвен, але, хоч як дивно, ці яскраві дрібнички стали самі по собі вельми успішним комерційним продуктом. Міс Стефані, виклавши на розкрутку бренду близько мільйона доларів, зі своєю колекцією взяла участь у нью-йоркському тижні моди-2005 і отримала належні дивіденди. Чому б тоді не носити власне вбрання?

      Відповідь смаглявої зірки на це питання оригінальна. «Бізнес бізнесом, а фанатам теж потрібно брати участь у моєму житті. То пусте, що я сама можу придумати костюми для всіляких дрібниць. Іноді хочеться, щоб і на тебе хтось попрацював», — сказала вона в інтерв'ю виданню Teen People.

      До речі, всі ескізи, ідеї й пропозиції щодо свого сценічного вбрання співачка пообіцяла самостійно відстежувати на своєму офіційному сайті.