«Ой груди, груди ви ж мої, довго служили ви мені...»

19.10.2005
«Ой груди, груди ви ж мої, довго служили ви мені...»

За десять днів Кеті буде вже не така об'ємна.

      Пам'ятаєте безсмертну фразу з мультика про Простоквашино: «Щоб продати щось непотрібне, треба купити щось непотрібне, а в нас на це грошей нема»? Виявляється, така схема підходить і для оцінки наслідків... пластичних операцій, які стали звичною справою для заможних жінок, а надто — поп-зірок.

      Ідеться передусім про великі груди, накачані силіконом. Певна категорія чоловіків, звісно, на таке «добро» дуже навіть клює. І жінкам це (мається на увазі враження представників сильної статі) вельми подобається. Хоча відомо, що в повсякденному житті «накачаний» бюст створює масу незручностей і навіть становить загрозу здоров'ю. Чого варта лише вірогідність вибуху таких цицьок під час авіаперельоту! А що вже казати про такі здоровенні (але не здорові) груди, як у скандальної британської моделі Джордан.

      Розмір бюстгальтера у Джордан, справжнє ім'я якої — Кеті Прайс, — шостий. Хоча, власне, ліфчиком вона після пластичної операції воліє не користуватися. Адже «накачувалася» Кеті не для того, щоби ті «м'ячі» ховати. Але от біда (точніше, щастя): одружившись зі співаком Пітером Андре й народивши від нього дитину, Джордан зіштовхнулася з природною потребою годувати малюка. І тут зрозуміла, яка незручна річ — силіконові груди. Штучний наповнювач не дає немовляті можливості отримувати материнське молоко. Паралельно з цим модель ще й усвідомила, що останнім часом надто великі груди навіть заважали їй нормально ходити. І тому вирішила: годі! Треба знову лягати під ніж, тепер уже — щоб трохи «здутися».

      Ця операція, яка має відбутися наприкінці жовтня, вже отримала гучну назву «жертвування красою заради здоров'я». Після хірургічного втручання розмір бюсту секс-символа Британії зменшиться з шостого до четвертого. В інтерв'ю газеті «Сан» зірка зізналася, що довго вагалася і дуже сумуватиме за своїм (так і сказала — «своїм»!) бюстом.