Не зовсiм iдеальнi стосунки

18.10.2005
Не зовсiм iдеальнi стосунки

      Ще один шлюбний човен Голлівуду дав тріщину: як повідомляють зарубіжні ЗМІ, популярна актриса Джессіка Сімпсон на межі розлучення зі своїм чоловіком Ніком Лейчі. На днях газета US Weekly витягла з одного з близьких знайомих зірки «військову таємницю»: мовляв, парочка більше між собою не спілкується. А отже, робить висновок газета, це «мовчання ягнят» може свідчити тільки про одне — кінець стосунків.

         Що стало причиною сварки, невідомо. Хоча не виключено, що занадто гарячий темперамент Ніка. Інформація про його походеньки час від часу з'являється у пресі: то його бачили в нічному клубі в оточенні симпатичних дівчат, то в ресторані з колишньою дівчиною Джорданою Джархурою. Однак білява краля Джессіка постійно виправдовувала благовірного: «Я довіряю Ніку, а він довіряє мені. У нас ідеальні стосунки».

         І справді, його дружину читачки журналу In Touch минулого року називали власницею найкращого волосся у світі, її «сватали» на роль чергової кіноподружки Джеймса Бонда...

        А в липні подружжя навіть оголосило, намагаючись погасити черговий скандал з приводу ймовірного розлучення, що планує усиновити дитину. Власне, ЗМІ й раніше кілька разів уже «розлучали» парочку. Невже цього разу і справді все скінчено?