Стопроцентно зірковий «монстр»

05.10.2005
Стопроцентно зірковий «монстр»

Абсолютно щаслива Шарліз Терон.

      Нарешті свою зірку на знаменитій Алеї слави у Голлівуді отримала і Шарліз Терон. До речі, це «світило» (2291-ша за ліком на Алеї) розташоване майже навпроти театру «Кодак», де Шарліз минулого року отримала свій поки що єдиний «Оскар» за фільм «Монстр».

        Здавалося б, у цієї блискучої (в усіх сенсах) жінки є все: краса, кохання, талант, слава і гроші. Але виявляється, що досі найзаповітнішою мрією Терон була... саме зірка на Алеї слави. «Це саме те, про що я мріяла понад усе, це най-найкращий подарунок для мене, який тільки може бути... Це просто як одразу дві вишеньки на шматочкові торта!» — так намагалася актриса пояснити журналістам свої відчуття. Розчулилася Шарліз не на жарт — навіть сльози час від часу втирала. Схоже, ця подія була справді вельми радісною. Актрису навіть «повело» на відвертість, що зі стриманою й досить скромною, незважаючи на всі її заслуги, південноафриканкою трапляється вельми рідко. Але того дня, коли трапилася настільки знаменна для неї подія, Терон розповідала представникам преси та своїм численним прихильникам, які прийшли привітати улюбленицю з відкриттям «пам'ятного знака», про те, як 12 років тому в банку, розташованому всього за якийсь квартал від Голлівудського бульвару (себто Алеї слави) вона випадково зустрілася з агентом. Саме завдяки йому нікому не відома 18-річна красуня, що приїхала підкорювати Америку з ПАР, зрештою стала справжньою знаменитістю. При цих словах змахувала сльозу й мама зірки, яка, власне, колись і спонукала доньку покинути африканські простори і спробувати щастя в Голлівуді.

      «Вона — кінозірка у класичному сенсі цього слова, — урочисто зауважила Нікі Каро, режисер фільму «Північний округ», у якому щойно знялася Шарліз. — Вона набагато харизматичніша, ніж усі відомі до неї блондинки!». Звісно, твердження серйозне. Особливо якщо згадати Мерилін Монро, Катрін Деньов або ту ж Бриджит Бардо... Але, зрештою, хіба Шарліз не заслуговує на такі слова? Ну хоча б у день свого тріумфу...