На курорт — у бандеролі

30.09.2005

      Одна з німецьких туристичних фірм набиває кишені за рахунок незвичайних клієнтів. Вони зовсім невибагливі: їх не цікавлять зірочки в готелях, їх не потрібно годувати. Та й узагалі ці туристи надзвичайно сумирні: ніколи не галасують, а на екскурсіях самі навіть з автобуса не виходять. Натомість увесь час посміхаються своїми беззубими ротами. Попри те що всі вони — ведмеді!

      Так, це все дуже схоже на маячню. Але німці, вдома в яких припадають пилом улюблені плюшеві iграшки, так не вважають. А саме тому пакують їх у бандеролі і відправляють у туристичні тури. У Мюнхені «туристів» зустрічають представники фірми і влаштовують їм веселі незабутні канікули. Як повідомляє НТВ, іграшки везуть на справжнісіньку екскурсію по баварській столиці: ведмеді катаються в автобусі по місту, «милуються» визначними пам'ятками, фотографуються біля них. «Найактивнішим» запропонують тур «Нічний Мюнхен» з відвіданням розважальних закладів.

      Не знаю, чи розповість «турист» господарям про свої враження, а от пилюку точно витрусить. До того коштує таке задоволення «якихось» 200 доларів. Гадаєте нема дурних? Помиляєтеся, від клієнтури у фірми відбою немає. Чого тільки не придумаєш, лише б не пилососити плюшевого клишоногого!