Сієнна качає права

28.09.2005
Сієнна качає права

Сієнна Міллер.

      Кокаїновий скандал, через який британська топ-модель Кейт Мосс втрачає контракти один за одним, відповідно, забезпечить роботою не одну іншу манекенницю й актрису, адже Кейт була «обличчям» ледве не десятка фірм і компаній. І, скажімо, керівництво англійського дизайнерського дому Burberry , який минулого тижня відмовився від послуг моделі-наркоманки (до речі, Кейт днями заявила, що збирається лягти в лікарню, щоб позбавитися наркотичної залежності), уже знайшло їй заміну. Дирекції відомої фірми впала в око актриса й фотомоделька Сієнна Міллер. Та сама, чиє ім'я останнім часом постійно на слуху через сварки-примирення з нареченим — кінозіркою Джудом Лоу.

      Сама Сієнна від перспективи стати «обличчям» одного з найпрестижніших будинків моди, звісно, в захваті. Тож на шляху до підписання контракту залишається тільки одна, але дуже суттєва перепона: керівництву Burberry треба вмовити погодитися на заміну моделі Маріо Тестіно — знаменитого фотографа, з яким у компанії діє контракт на зйомки рекламної кампанії. Проблема в тому, що Маріо, по-перше, чоловік вельми примхливий і «з характером», а по-друге, дуже любить працювати з Кейт Мосс, із якою до всього ще й товаришує. Тому чи погодиться Тестіно знімати Сієнну, незважаючи на симпатію до неї його роботодавців, — це ще питання.

      А поки керівники Burberry розмірковують над тим, як би краще «підкотитися» до Маріо, у їхньої потенційної моделі — свої проблеми. Сієнна, схоже, нарешті таки помирилася з невірним Лоу, якого перед тим зловила на зраді. Дуже вже бідолаха вмовляв кохану не кидати його й переконував, що це була прикра помилка, яка «більше ніколи, нізащо в житті!» (ну, що там ще в таких випадках брешуть чоловіки) не повториться. І серце все-таки закоханої у зрадливого Джуда панночки Міллер не витримало: вона справді погодилася прийняти нареченого «з повинною». Але при цьому поставила йому одразу шість жорстких умов, заявивши, що надалі зможе жити разом із Лоу тільки тоді, якщо він усіх цих умов дотримуватиметься. А перелік, щиро кажучи, ще той: Джуд повинен за будь-яких умов зберігати вірність Сієнні, при цьому дозволяти їй скільки завгодно спілкуватися з друзями, бути терплячим і стриманим, не підганяти її щодо одруження, не проводити занадто багато часу в товаристві своєї першої дружини Сейді Фрост (з якою в актора, до речі, троє малих дітей), не лізти в кар'єрне життя подруги, себто дати Сієнні можливість самостійно обирати, де і в якому вигляді зніматися.

      Усі ці вимоги Джуд зобов'язався виконувати беззаперечно. І це при тому, що раніше в їхніх стосунках диктатором виступав саме він! Щоправда, за чутками, наречена виставила йому ще одну умову: Лоу повинен надати їй список усіх жінок, із якими протягом життя мав інтимні стосунки. Чи погодився «притиснутий до пальця» Джуд ще й на це, наразі невідомо...