Політика і рок — це ж майже одне й те саме...

27.09.2005
Політика і рок — це ж майже одне й те саме...

Мік Джаггер.

      Здавалося б, що може поєднувати колишнього президента Чехії Вацлава Гавела із лідером культової рок-групи «Роллінг стоунз» Міком Джаггером. Хіба що бунтарських дух, притаманний і Гавелові, який боровся з пережитками комуністичного минулого, і, природно, Мікові — усі рокери в душі бунтiвники. Так що, мабуть, не варто дивуватися з того, що ці двоє, як виявилося, добрі друзі. Більше того, незабаром кіностудія Jagged Films Production, співвласником якої є легендарний «роллінг», розпочне зйомки біографічного фільму про життя Гавела. І головну роль у цій стрічці зіграє... Джаггер.

      Не перший погляд це звучить як нісенітниця, але Мік стверджує, що вже обговорив цю ідею з паном Вацлавом, і той радо погодився на такий цікавий експеримент. Як повідомляє сайт @music, Гавел зазначив, що це вже не перша спроба зняти про нього кіно, але досі з цим якось не складалося, хоча сам екс-президент Чехії нібито й не протестував.

      Хотілося б, аби цього разу проект не «загнувся», і Мікові Джаггеру та його кіностудії, яка вже випускала досить успішні фільми (зокрема, «Енігму» із Кейт Уїлсон у головній ролі), вдалося реалізувати замислене. Уявляєте, який ажіотаж викличе кіно про видатного політичного лідера, якого грає не менш видатний рок-музикант!