«Кралечка» передала естафету небозі

17.09.2005
«Кралечка» передала естафету небозі

Емма Робертс.

      14-річна Емма Робертс, племінниця Джулії Робертс і, відповідно, донька її старшого брата Еріка (теж відомого актора), нарешті стала повноцінною актрисою. Розмови про те, що Еммі запропонують головну роль у детективній стрічці «Ненсі Дрю: містерія на Голлівудських пагорбах», ходили вже давно. Але тільки тепер робота над фільмом нарешті стартує не лише на словах, а й на знімальному майданчику.

      Виробництвом детективної історії про Ненсі Дрю займуться студія «Уорнер бразерз» і продюсер Джеррі Вейнтрауб, а режисуватиме її Ендрю Флемінг. Фільм заснований на дуже популярних серед західної молоді детективах письменниці Керолайн Кін. Сценарій написала дебютантка в цій сфері Тіффані Полсен, а йтиметься у стрічці про поїздку юної детективші Ненсі з батьком у Лос-Анджелес, під час якої дівчинка розкриває загадкове вбивство голлівудської зірки. До слова, у 30-х роках минулого сторіччя «Уорнер бразерз» уже випускала одразу чотири фільми про Ненсі Дрю. Головну роль у цих чорно-білих стрічках грала Боніта Гренвілл.

      Хоча образ Ненсі дівчинці вдався дуже непогано, продюсери новітньої версії екранізації детективів Керолайн Кін переконані: Еммі Робертс зіграє цю роль просто неперевершено, а отже, значно краще. Ще б пак, із такою-то генетикою... Між іншим, її тітонька Джулія, на яку Емма, як вважають її рідні, дуже схожа, нещодавно заявила, що завершує акторську кар'єру і всю себе присвятить сім'ї — чоловікові Денні Модеру та маленьким близнятам. Ну і правильно, пора вже на «пенсію», якщо є кому передати «естафетну паличку».