Рожевий несмак

15.09.2005
Рожевий несмак

Кеті Прайс і заміж вийшла вульгарно.

      Британська фотомодель, телеведуча і зірка «Плейбоя» Джордан (справжнє ім'я — Кеті Прайс) укотре визнана особою з найгіршим смаком. Цього разу такою «відзнакою» її наділили англійці. Згідно з опитуванням, яке провів популярний британський журнал «Пріма», Джордан виявилася беззаперечною лідеркою серед знаменитостей, які одягаються найгірше (другу сходинку посіла вагітна Брітні Спірз, а третя дісталася Вікторії Бекхем). Але розпусну модель, схоже, це анітрохи не турбує, і на славу Кетрін Зета-Джонс, Ніколь Кідман та Кайлі Міноуг, які були визнані найбільш стильними жінками, вона не зазіхає. І навіть навпаки — робить усе, аби підтримувати свій імідж вульгарної й «безсмачної» особи.

      Минулої суботи Джордан і Пітер Андре нарешті одружилися. І церемонію їхнього весілля журналісти одностайно охрестили найвульгарнішою шлюбною церемонією року. Наречені приїхали в яскраво-рожевій кареті у формі гарбуза, запряженою шісткою білих коней, до заздалегідь підготовлених для них двох рожевих тронів. На молодій була щільно облягаюча фігуру рожева сукня, майже повністю вкрита блискітками й блискучими камінцями, за якою тягнувся такого ж кольору шлейф завдовжки 7,6 метра. Гостей тішив шоколадний фонтан, а обручка, яку Пітер надягнув на палець Джордан, була прикрашена маленьким... «тортом».

      «Усе це скидалося на фарс, починаючи від тих жахливих тронів і завершуючи вбранням нареченої», — поділився своїми враженнями з газетою «Сан» один із гостей. Що ж, немає сумніву, що Джордан саме цього й добивалася.