Лондон одягатиметься від Версаче

14.09.2005
Лондон одягатиметься від Версаче

Брітні Спірз зараз така.

      Від вагітної Брітні Спірз надійшла чергова порція новин. Цього разу йдеться навіть не про чергове перейменування її первістка, народження якого очікується буквально за кілька тижнів (до речі, з останнього: наразі майбутнього сина поп-зірочки звати Лондоном, а не Престоном, як іще місяць тому, хоча не факт, що до появи малюка на світ Бріт передумає ще разів зо три), а про його... гардероб. Добре бути знаменитістю, тобто дитиною знаменитості: ще не виліз у мами з-під серця, а найкращі дизайнери світу вже пропонують тобі свої найкращі творіння. Днями місіс Федерлайн, тобто міс Спірз — у дівоцтві, до одруження з Кевіном Федерлайном, — переговорила по телефону з Донателлою Версаче, яка з власної ініціативи запропонувала одягти немовля за останнiм писком моди. Причому цілком безкоштовно — просто з дружніх почуттів, ну і заради реклами, звісно.

      Брітні такої пропозиції геть не очікувала, бо з Донателлою знайома не надто добре — так, бачилися кілька разів на вечірках... Але пані Версаче запам'ятала, як поп-принцеса одного разу висловила захват з приводу чудового гардеробу Лурдес, доньки її подруги Мадонни. Донателла, яка, власне, і шила для Лурдес платтячка-спіднички, цю фразу запам'ятала, і тепер порадувала майбутню маму такою-от несподіваною пропозицією. Бріт, природно, радо погодилася й заявила, що страшенно розчулена.

        До слова, поки все сімейство Спірз-Федерлайн iз нетерпінням чекає появи нащадка, їхню родину також не оминуло горе в образі зловісного урагану «Катріна»: двоє рідних дядьків Брітні, братів її батька, зникли безвісти в найбільш постраждалому від стихії Новому Орлеані. Зірочка, звісно, дуже за них непокоїться, але близькі переконують її, що з дядьками все буде гаразд. Адже зайве нервуватися місіс Федерлайн зараз геть ні до чого.