Наркобарон зазіхав на «50 центів»

14.09.2005
Наркобарон зазіхав на «50 центів»

Популярний американський репер на ім'я 50 Cent.

      Відомий репер 50 Cent дивом уникнув смерті. Як офіційно повідомляє американська поліція, знайдені свідчення, які підтверджують: на виконавця готували замах. Убити репера планував не хто-небудь, а один із королів злочинного світу Нью-Йорка, мафіозі Кевін Макгріфф на прізвисько «Вседержитель».

      За даними поліцейських, 50 Cent зачепив могутнього наркобарона своєю піснею Ghetto Koran, у якій заримував його історію. До речі, ця пісня була написана задовго до того, як Кертіс Джексон (це справжнє ім'я музиканта) став зіркою. Сам реп- і хіп-хоп-виконавець, який, до слова, в юності також займався продажем наркотиків, неодноразово казав, що його хочуть убити. Та це було очевидно і без заяв: у 2000 році невідомий випустив у 50 Cent дев'ять куль. Кертіс вижив, але відтоді майже нікуди без бронежилета й охоронців не виходить.

      Як повідомляє сайт «Метро», наразі справу Макгріффа розглядає нью-йоркський суд, і замах на вбивство знаменитості є лише одним пунктом із переліку обвинувачень. Між іншим, поліція не виключає, що «Вседержитель» причетний до ще однієї насильницької смерті — убивства музиканта Джем Майстер Джея два роки тому.