Привид поза законом

14.09.2005
Привид поза законом

Різ Уїзерспун.

      Різ Уїзерспун не щастить: її знову не помічають. Але якщо у «Білявці в законі» саму героїню Різ дуже навіть помічали, абсолютно ігноруючи при цьому лише її розумові здібності, то в новому фільмі за участю актриси «в ігнор» вона потрапила повністю. Річ у тім, що у стрічці «Між небом і землею» Уїзерспун дісталася роль безтілесного привида.

      Історія, на перший погляд, досить сумна: невидима для живих людей героїня Різ мешкає у квартирі в центрі Нью-Йорка. Аж у її помешкання вселяється дуже симпатичний молодий чоловік. Обурена таким нахабством — її навіть не запитали! — примара розпочинає справжню війну проти незваного гостя. Біда в тому, що сердешна дівчина навіть не здогадується про свою сумну долю і вважає себе живісінькою особою з плоті і крові. При цьому привид не пам'ятає, як її звати і хто вона взагалі.

      Різ, незважаючи на невеселий сюжет, запевняє, що насправді фільм дуже навіть веселий і життєрадісний. Самій кінозірці трохи веселощів зараз не завадить, адже Уїзерспун і досі не може відійти від хвилювання за сім'ю, яка було опинилася в зоні дії урагану «Катріна». На щастя, батьки й родичі Різ, які мешкають у штаті Теннессі, не постраждали, але їхній будинок зруйнований майже повністю. Та в зіркової доні, втiм, достатньо грошей, щоб його відбудувати.