Аж Гай шумить!

13.09.2005
Аж Гай шумить!

Гай Річі i Мадонна. (РЕЙТЕР.)

      Знаний британський режисер Гай Річі зізнався в інтерв’ю журналістам, що йому вкрай рідко вдається провести ніч в одному ліжку з дружиною, відомою співачкою і актрисою Мадонною. Але це зовсім не свідчить про «охолодження» у стосунках, як дехто міг би подумати. Річ у тому, що Річі занадто сильно... хропе, а Мадонна не виносить нічних шумів у виконанні чоловіка. Саме через це часто просить Гая залишити подружнє ліжко і підшукати інше місце для ночівлі.

      «Вона просто виштовхує мене з ліжка, — напівжартома-напівсерйозно зізнається Гай Річі. — Це досить кумедно. В нас чотири будинки, але в кожному з них справа закінчується тим, що я проводжу ніч у коморі або в коридорі, адже всі спальні зайняті».

      Як кажуть, у багатих свої дивацтва. Можливо, нічне хропіння благовірного заважає Мадонні писати книги чи, може, й думати про перенесення їхніх сюжетів на одяг. Принаймні агенція «Ананова» повідомляє, що поп-зірка віднедавна вирішила створити новий бренд — «Англійські троянди» — і випускати під ним дитяче вбрання та аксесуари. Нагадаємо, що таку назву — The English Roses — має одна з суперпопулярних казкових книжок Мадонни-письменниці. Тепер місіс Річі хоче перенести «трояндові» ідеї на широкий спектр модельного одягу для малюків, колекційних ляльок та інших стильних дрібниць.