Мачо Майкл?

10.09.2005
Мачо Майкл?

Майкл Джексон скоро стане іншим.

      І ще трохи про Майкла Джексона. Після судового процесу за обвинуваченням у розтлінні малолітніх хлопців, у якому співак фактично здобув «піррову перемогу» (бо суд спустошив його матеріально, морально, та ще й виснажив фізично), колишній поп-король заявляв, що тікає з клятої Америки світ за очі. Джексон висловив намір продати свій знаменитий маєток «Неверленд» у Беверлі-Хіллз. А оскільки його батьки осіли в Німеччині, багато хто вважав, що там спливе і сам Майк. Тим більше, що там (або, якщо хочете, в Європі) його більше люблять.

      Додатковий аргумент для Джексона, щоб бути «ситим Америкою по горло», — провал у США його останнього альбому. Збірка The Essential Michael Jackson, що вийшла наприкінці липня (через місяць після закінчення суду), за перший тиждень розійшлася жалюгідним тиражем — 8 тисяч копій. Краще Майклові справи йдуть у Великій Британії, де його «дуже важлива» платівка (принаймні так перекладається українською essential) у перші тижні продажів посідала друге місце за популярністю (у США — лише 128-ме).

      Але у Європі збанкрутілого екс-ідола шукати було годі. Бо він насправді обрав... арабський світ Перської затоки. Спочатку Джексон відновлював сили в Еміратах, а затим придбав дві величезні вілли вже в Бахрейні. Майкл оформив дозвіл на постійне проживання на цьому острові, відкрив рахунок у місцевому банку, а також купив три круті автомобілі («Роллс-Ройс» і «Бентлі» для себе та джип — для своїх трьох дітей, синів Прінса Майкла I, Прінса Майкла II і дочки Періс).

      Але, очевидно, Близький Схід стане лише плацдармом для нового наступу співака на поп-сцену. А щоб його краще сприймали шанувальники, Джексон, за повідомленням газети «Нью-Йорк пост», змінив зачіску (постригся досить коротко), став менше використовувати грим, косметику та всілякі відбілювачі. І взагалі, його мета — імідж... мачо. Для цього Майкл, досі відомий своїми жіночними формами й манерами, навіть узявся качати м'язи у спортзалі!

      Чого лише не зробиш, коли борги сягають 300 мільйонів доларів...