Зірка + легенда = сім'я. Чи робота?

10.09.2005
Зірка + легенда = сім'я. Чи робота?

Рок-співачка Шеріл Кроу.

      Популярна американська співачка заручилася з не менш популярним спортсменом, легендою велогонок Ленсом Армстронгом. За повідомленням інформагенцій, семиразовий переможець «Тур де Франс» — найпрестижнішого змагання «двоколісних» професіоналів — зробив Шеріл пропозицію наприкінці минулого тижня в містечку Сан-Веллі у штаті Айдахо. Щоправда, коли буде весілля, поки що невідомо.

      А ось день народження Ленса буде за тиждень, і виповниться йому 34 роки. Дивно, але «старий» Армстронг, який після перемоги на «Великій петлі»-2005 оголосив, що завершує кар'єру, недовго розслаблявся в обіймах коханої жінки. Чи то заручини, чи то втома од відпочинку надихнули Ленса на заяву про те, що він не проти повернутися у велоспорт. Тренування «Залізний Ленс» нібито вже поновив.

      Нагадаємо, що цей спортсмен повернувся на вершину після того, як переміг рак. У 1997—2003 роках він був одружений із Крістен Річардс, яка народила йому трьох дітей. Це було ще до видалення чоловікового яєчка, ураженого великими метастазами раку. Але причиною розлучення стала зовсім не хвороба і не хіміотерапія, а охота Ленса до нових прихильниць. Йому, скажімо, приписували роман з актрисою Сандрою Буллок. Із співачкою Кроу (старшою на 10 з половиною років!) Армстронг познайомився у тому самому 2003-му...

      Шеріл, для якої цей шлюб має стати першим, до речі, також не надто розраховує на сімейний затишок — вона продовжує активну діяльність. Зовсім скоро вона запустить новий сингл; 27 вересня відбудеться реліз нового альбому Кроу під назвою Wildflower («Польова квітка»), після чого рок-співачка планує відправитися в турне містами Америки.

      Загалом вона варта свого майбутнього чоловіка — легенди велоспорту. Починаючи з 1994 року, Шеріл продала по всьому світу понад 25 мільйонів платівок. Її альбоми у США двічі ставали платиновими, а серед трофеїв є дев'ять престижних премій «Греммі».