Тара для туфель і туфлі для Тари

07.09.2005
Тара для туфель і туфлі для Тари

Тара Рід.

      Не секрет, що багато жінок (із категорії тих, що не мають проблем із матеріальним забезпеченням) буквально «поведені» на взутті. Але навряд чи хтось із дочок Єви коли-небудь наймав для своїх улюблених туфель, босоніжок та чобітків окремий номер у крутому готелі. «Піонеркою» в цій справі стала 29-річна американська акторка Тара Рід.

      Днями зірка фільмів «Дочка мого боса» та «Американський пиріг», яка, схоже, останнім часом прагне за скандальністю своїх витівок перевершити найвідоміших тусовщиць та світських левиць, зупинилася в розкішних апартаментах лондонського готелю «Бальйоні». Номер для себе Тара обрала за 2 тисячі фунтів. Власне, тутешній персонал, який звик до «коників» Мерайї Кері і Періс Хілтон, здивувати чим-небудь новим дуже важко. Але в адміністратора брови поповзли догори, коли Тара Рід попросила надати їй ще одні дорогі апартаменти — навмисно для того, щоб розмістити там свої туфлі, придбані за час поїздки по Європі. Ясна річ, дивне прохання було негайно задоволене, але для всіх так і залишилося загадкою, чому потрібно було «селити» взуття окремо від господарки.

      До речі, за іронією долі, у той самий час гостею «Бальйоні» була також скандальна Періс Хілтон, але з нею ніяких турбот не виникало.