Аністон: вийди, Вон!

06.09.2005
Аністон: вийди, Вон!

Дженніфер Аністон.

      Розійшовшись із Бредом Піттом, Дженніфер Аністон заявила ЗМІ, крім іншого, ще й те, що любитиме його до скону. Така ситуація для голлівудських сімейок (чи то пак екс-сімейок) типова. Як і її продовження, що полягає в жорсткій заочній конкуренції колишніх благовірних. І жінка, і (як варіант) чоловік після розриву прагнуть довести, що спроможні бути мега-зірками й по окремості. А якщо ще вдасться не просто вийти з тіні, а й загнати у тінь нову «половину» екс-чоловіка (дружини) — взагалі супер. І саме це зараз удається Джен Аністон.

      Скажімо, результати соцопитування, проведеного недавно у Великій Британії, виявили, що значно більше простих жінок воліють бути схожими на Аністон, аніж на її конкурентку Анджеліну Джолі, з якою зараз живе Бред Пітт. І не просто живе — «містер і місіс Сміт» оголосили, що невдовзі стануть на шлюбний рушник. Раніше такій визначеності заважав статус Пітта: виявляється, його шлюб з Аністон був офіційно розірваний лише наприкінці серпня, а юридичної чинності набуде лише за місяць.

      Протистояння двох кінодів, з якими мав і має стосунки красунчик Бред, породило й протистояння двох їхніх стилів. Так от, більш чверті опитаних британок (28 відсотків) зізналися, що еталоном сучасної жінки вважають для себе саме Аністон. Друге за популярністю місце зайняла Сієнна Міллер, колишня наречена Джуда Лоу, а третє — ще одна популярна актриса, Кайра Найтлі. Анджеліна ж Джолі навіть не потрапила в десятку. Щодо чоловіків, то безперечним переможцем цієї частини опитування став... Бред Пітт. Нижчі місця на умовному п'єдесталі посіли Джуд Лоу і Девід Бекхем.

      Популярність зірки серіалу «Друзі» справді лишається на високому рівні. І набуває досить дивних форм. Скажімо, днями неназваний мешканець Санта-Барбари був арештований за незаконне вторгнення в дім своєї кумирки Аністон у Малібу, іншому курортному каліфорнійському містечку. Можливо, чолов'яга мав плани щодо підкорення серця тимчасово вільної Аністон? А воно, до речі, швидше за все, вже зайняте. Принаймні газета «Ньюс оф зе ворлд» знайшла підтвердження чуткам про роман між Дженніфер та актором Вінсом Воном, її партнером по новому фільму «Розрив». Бульварні журналісти засікли Аністон рано-вранці, коли вона виходила з номера Вона в готелі «Фор сізонс». «Дженніфер і Вінс стали дуже близькими відтоді, як почали зніматися разом, — розповів британському таблоїду один зі знайомих пари. — Вони великі друзі, але, схоже, між ними є й дещо серйозніше».

 

А ТИМ ЧАСОМ...

      Будинок у Беверлі-Хіллз, який раніше ділили Бред Пітт і Дженніфер Аністон, виставлено на продаж. За повідомленням газети «Міррор», єдиною річчю, яку залишило там колишнє подружжя, виявилася... фотографія зіркової пари, зроблена в день весілля. І це не просто знімок, а величезне зображення, що відповідає за розмірами реальному зросту Бреда й Джен. На тій фотці вони п'ють коктейль і сміються. Виходить, тепер такий яскравий документальний спогад не потрібен ані Пітту, ані Аністон.