Співак, а тепер іще й танцюрист диско

03.09.2005
Співак, а тепер іще й танцюрист диско

      Роббі Уїльямс, хоч і старається себе розпіарити з усіх сил — знімається оголеним, ляпає при журналістах усілякі дурниці тощо, — досі був якоюсь нетрадиційною зіркою. Не в сенсі сексуальної орієнтації — Боже збав, Роббі сахається від будь-яких звинувачень у «блакитності», як обпечений! Ні, йдеться тільки про те, що Уїльямс, на відміну від багатьох своїх колег по шоу-бізнесовому цеху, й досі не те що не випустив власної лінії одягу, а навіть у кіно жодного разу не знімався!

      Але незабаром ця кричуща несправедливість буде виправлена. Мабуть, раніше Роббі просто не пропонували гідних його ролей. А тепер ось запропонували, і, швидше за все, поп-зірка на неї таки погодиться. Йдеться про участь у рімейку суперпопулярного наприкінці 70-х років минулого століття музичного фільму «Лихоманка суботнього вечора». Тоді роль танцюриста диско Тоні Манеро, яку блискуче зіграв Джон Траволта, принесла молодому актору всесвітню популярність і зробила його суперзіркою. Тепер, на думку творців «відновленого» фільму Робіна й Баррі Джиббів (це саме ті хлопці, яких називають Bee Gees), немає кращої кандидатури на роль Тоні, ніж Роббі Уїльямс. «Він уміє співати й танцювати, чудово виглядає й наділений великою харизмою», — пояснюють свою позицію Джибби.

      Наразі невідомо, чи залишаться в рімейку старі пісні, чи їх трохи обновлять. До речі, саундтрек до «Лихоманки  суботнього вечора», записаний Bee Gees, у 1978 році приніс групі одразу п'ять премій «Греммі».